Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
callmeakos #13 üzenetére
Nekem is az egyik kedvencem az elmúlt évtizedből. Talán nem véletlen, hogy a régebbi részek közül az az egyetlen ahol még mostanában is lehet ellenfeleket találni egy kis multis versenyzéshez.
-
mg1992mg
őstag
válasz
callmeakos #18 üzenetére
Az, hogy fel van hozva, az csak jelzi, hogy a legtöbb ilyen megszólalásnak sajnos alapja van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #18 üzenetére
én nfs témában az NFS 3-4et szoktam felhozni.. Run nálam az utolsó még élvezhető NFS
-
válasz
callmeakos #13 üzenetére
A Run az egyetlen NFS jelenleg az Origin accountomon, megnéztem ez az utolsó Black Box-os NFS.
Igazán felrakhatnák az Undergroundot és a Most Wantedet (2005) az Origin storeba, szerintem lenne rá igény.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #11 üzenetére
ha már utolsó NFS, nekem a RUN volt amit még élveztem... sztori+kontrolleres irányítás...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #6 üzenetére
nyugi, az EA csírájában fojtja el az efféle dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest