Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Kassadin #115 üzenetére
Ismerem ezt a szólást, csak azt nem értem, hogy jön ide.
Nagyon félreértettél. Én csupán arra reagáltam, akik fikáztak, hogy miért kellett ezt és ennyiért. Nem, nem örülük a sikkasztásnak, a pénzszórásnak a mávnál, de szerintem ez pont egy jó helyre ment pénz volt (még ha gondolom többe is került, mint szükséges lett volna).
És ha megnézem, hogy mennyibe kerül 1 darab vasúti kocsi (vagy mozdony), esetleg mennyi 100m sín lefektetése, (vagy esetleg mennyi ment el végkielégítésekre) amellett ez aprópénz. Viszont hasznos. Csupán ezért volt bajom a fikázókkal, akiknek semmi se jó.
Emellett látom én is, hogy lehetnének jobbak a kocsik, tényleg nem lenne rossz wifi minden kocsin, hajléktalanmentes pályaudvarok stb. De attól, mert az még nem megoldott, ez a mostani fejlesztés miért felesleges? Tény, hogy olcsón, egyszerűbben megvásárolható PR siker egy ilyen fejlesztés (a valós problémák megoldásához képest), de ettől még bizony jó, hogy mégis meglépték.
Abban sajnos egyet kell értsek veled, hogy azokkal is kéne valamit kezdeni, és zavar, hogy a MÁV mégsem tesz érte (pl. pályaudvarok állapota).Komolyan mondom, agyam eldobom. Tisztára mint a politikás vitáknál. Ha nem tetszik A párt, akkor egyből B párt szimpatizánsnak vagyok titulálva. Vagy ha egy intézkedéssel egyetértek, egyből szemellenzős fanatikus leszek. Itt is, azt mondom ez a pénz jó helyre ment, egyből támogatom a sikkasztást, pénzszórást is, stb.
(#117) amargo : autó vs. vonat. Kimeríthetetlen téma.
De Pollen írta le a lényeget (#109): Helyzetfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Augusztusban két fontos, az online jegyértékesítést érintő informatikai fejlesztést is élesített a MÁV-START.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest