Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Szia
Nem találtam az Oly 620-ra topikot.
Erről mi a vélemény? Jobb mint a korábbi 520-s változata? A kihajtható LCD és a 7 pontos élesség állítás ami szembetűnő pozitív javulás. Egyéb esetekben van eltérés? -
Szten Márs
nagyúr
A 23#-as hsz-ben lévő link kinek a hozzászólására is ment? Szóval érted
A topic címe nem véletlenül egyezik meg a hír címével, ugyanis az adott hírt tárgyalhatják ki benne azok, akik olvasták a hírt, így akiknek egyértelmű miről is kéne írni. Minden egyébre ott vannak a hagyományos topicok. Igen, Olympus topic is. Nem olyan bonyolult ez.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Szten Márs #27 üzenetére
Üdv. A #23-ban megadott link hova is vezet?
Bocs, de a "Téma {Re] kezdetű topikcímek (emcsak ez) általában szervi cím-hibában szenvednek. Egy "Hír"-hez kapcsolódnak, amikor is a Hír tartalma a hírolvasónak teljesen világos, még akkor is, ha a hír blikkafangos, és nem egyértelmű. Mire topik lesz belőle, a topiknak új címet kéne adni, mert a hírben egyértelmű, a topikban már nem.
FIGYELEM: ez nem a topik bírálata, hane a Prohardver topik-címadásának bírálata.
Köszönöm.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
-
tailor
őstag
225K 14-42-es kitobival... Uh. Ütős ára lett...
-
Stitch
őstag
Medikerben 160e akciósan, de a szürke-import még olcsóbb.
-
tailor
őstag
Ha valaki még nem látta volna: E620 tesztfotók
-
hemaka
nagyúr
wow, ez nem is rossz újítás ez a bill. megvilágítás, végre valami, ami nem felesleseleges marketing(mosolyfelismerés, meg hasonló okosságok). Nem is értem miért nem tették eddig bele a gépekbe. A menüből legyen kikapcsolható, ha valakinek nem kell, amúgy meg egy fényérzékelős szenzorral szépen meg lehet oldani a dolgot, hogy nappa amúgy se működjön.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
rumos14
nagyúr
válasz philoxenia #12 üzenetére
kicsit drágán adják, én ilyen Canon 450D árszínvonalat tartanék reálisnak.
-
Athanáz9
aktív tag
Idevágva megemlítem az óbudai MediaMark hatalmas hodályát. Foto-gépek terén különlegesen sovány a kínálat, szinte paródia. (Természetesen semmiféle Olympus nincs.)
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz philoxenia #16 üzenetére
Épp ezen töprengek. Hogy ugyanis már meg lehet rendelni az E-620-at, ilyenkor csökkenni szokott az előd, de az E-520 egyelőre nem csökken. Ráadásul a forint... Nehéz ügy.
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Degeczi
nagyúr
válasz philoxenia #14 üzenetére
folyamatosan zuhanó forint árfolyam mellett?
sajnos nem valószínű... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #13 üzenetére
De akkor már olcsóbb is lesz....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Szten Márs
nagyúr
Nem baj az, idővel meg fog ez jelenni a többi bolt kínálatában is
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Athanáz9
aktív tag
válasz Szten Márs #9 üzenetére
Kösz?
Duplakittel hol lehet kapni?
Edigital: csak 14-42-vel 120ezer
Nem találom q google-lal olcsóbban és nem duplakittel?
Kösz az információt.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Szten Márs
nagyúr
De a topick cikkéből kiderül
"az új, E-620 névre keresztelt üdvöske"Az első hozzászólás felett ott van egy link, "TÉMAINDÍTÓ HÍR: E-520 újratöltve - Új dSLR az Olympustól" katt arra
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv a topiknak. Sajnos meg vagyok zavarodva? - nem világos a gép neve: a topi cím éből nem derül ki, na de sőt, a topiknyitó fotóról sem.
"Gondoljatok a buta kezdőre - fotós, segítsd az amatőröket!!!"
-
sowi
őstag
wow, jo kis cucc, erosen varom a vegleges verziorol a teszteket, de ennyi penzert nagyon jonak tunik
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
adnoctum18
senior tag
Végre!
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Shim
őstag
Elég megtévesztő a cím, azt hittem valami rev2.0 E-520 lesz a hírben
Első benyomások (nem végleges modell)
Egész jókat írnak róla. Nagyon szimpatikus kis masina. Ez a Live View már az E-330 óta érdekel, de igazából tényleg a kihajtható kijelzővel válik teljessé a dolog.HA rászánnám magam DSLR-re, ilyet választanék. (Persze addigra már E-920 lesz a menő).
Milyen jó, hogy még most is kiszolgál engem a kis kompakt Canon A570...elszöszmötölök a manuális beállításokkal még pár évig
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
KrAt
veterán
Nagyon bejön Főleg a gombvilágítás
Viszont lehet rosszul emlékszem, de már az E-300-hoz is lehetett kapni markolatot, nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest