Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Hány csatorna jön be nálad? Itt UPC bronz van, ezen a kis kütyün jó, ha fele bejön.
Közben megtaláltam: "Csakhogy a DVB-C adást még egyes szolgáltatók, tipikusan UPC, még tovább lekódolják, hogy annak ellenére, hogy a TV a kódolatlan DVB-C adást tudja venni, mégis kelljen dekóder. Ez azért érdeke a UPC-nek, mert ha egy lakásban több TV is van, akkor annyi set-top-boxot tudnak eladni. A DIGI Kábel ezzel szemben nem kódoltan biztosítja a DVB-C, vagyis digitális kábeladásokat, így ha van arra alkalmas tévénk és analóg előfizetésünk, nem fog kelleni plusz dekóder, ráadásul a DIGI Kábel plusz pénzt sem kér a digitális adásokért." [link] Jah....
-
Bozek
nagyúr
Én anno megvettem a DVBViewer-t, mert azért az jobb, mint a saját programja. Főleg azért is szeretem, mert távolról tudom kezelni a felvételeket, így ha elfelejtem beállítani, nem kell a TeamViewer-rel szórakoznom. Igaz, most nem is az 5 ezres tunerrel használom, hanem egy 20 ezressel. Valahogy jobban bejön a dual tuneres stick, így tudok mást nézni, miközben veszek fel valamit.

Sokáig én is MPC-HC-t használtam, de most áttértem a PotPlayer-re. Aztán majd ha végre elrendeztem a cuccaim a gépen (rendet kellene már raknom), akkor lehet, hogy a DVBViewer-t állítom be médialejátszónak.
-
gorbep
őstag
és MEGY! nem árt az ffdShow-ban engedélyezni az Mpeg2 feldolgozást!!!!
csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...Aki bírja és szereti a Fluid Motiont , frame interpolációt, az feltétlenül próbálja ki!!!! KIRÁLYSÁG!... folyik mint a víz... a HD adások csodálatosak így... azért aki a 23.97 FPS stutteres BD-k villogó mozi feelingjének a rabja, az vigyázzon, nehogy behányjon...

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

csak már reflexből csak a h264 -et és a HEVC-t nézem meg...