- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A fejlődés pont ugyan ilyen gyors volt, amikor még azt hitted hogy a te érekeidet szolgálja, csak nem követed, mert már tisztában vagy vele, hogy a "valódi" problémaiidat nem oldja meg.
A gyökere valahol ott van, hogy már mesze kerültél attól a korosztálytól aminek a fő problémáit "generálják-megoldják" ezek az eszközök, lehet felnőttél.

-
fatpingvin
addikt
nem értem a problémát... miért akarnál googlet használni ha ilyen elvi fenntartásaid vannak? ott a DDG, Qwant, SearX, Startpage, et cetera... a guglinak ami az előnye az a hátránya is.
a másik fele meg amit SRC írt. az csak rajtad múlik hogy ebből áll-e az életed. én mondjuk elég sokat ülök a gép előtt (egyetem, meló) de pl a telefonom egy nyomógombos darab, facebookot, twittert, instát meg mittudomén még mit nem használok (reddit és discord nálam az egyedüli ilyen cucc), gugli cuccokat gyakorlatilag teljesen kivezettem az életemből (még megvan a régi gmailes címem de már évek óta nem használom semmire)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xbox One
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest