Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem ilyen összetettek az emberek, mikor egy CnC 4 az eladási listák élére kerülhet...itt a játéknak akkora híre van, hogy marketingre nincs akkora szükség mintha egy ismeretlen nevű játékot dobnának a piacra. Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt, bármennyire is szemetek voltak, én pl. nagy eséllyel megvenném, de legalábbis nagyon el kellene rontaniuk, hogy azt mondjam nekem ez nem kell. A videó egy az egyben tetszett, szerintem a grafikával sincs sok baj.
De persze nagyon kicsi az esély itt bármire is a jogi huzavona miatt.
-
Nem hiszem el, hogy egy komolyabb kiadó nem látott ebben fantáziát. Ennél sokkal több és sokkal szarabb játékokat dobnak ki évente, egy Duke Nukem-el pedig ezt megtehetik? Elmennek a jó büdös francba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest