Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
Nem hiszek a szemeimnek
bár a videó láttán vegyes érzelmek fogtak el. Hol szép a grafika, a környezet a karakterek, hol meg nagyon hiányos és csúnyácska
Nem tudom miért de nekem még mindig nagyon ID motoros beütése van olyan kicsit Prey szerű garafika csak kicsit turbózva. Milyen engine is van alatta?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár a videó láttán vegyes érzelmek fogtak el. Hol szép a grafika, a környezet a karakterek, hol meg nagyon hiányos és csúnyácska
Nem tudom miért de nekem még mindig nagyon ID motoros beütése van olyan kicsit Prey szerű garafika csak kicsit turbózva. Milyen engine is van alatta?