- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Legjobb kompromisszum, ha pont letojod és veszel ANSI-t, én azt tettem* és imádom azóta is.
*Nem Ducky, hanem G.Skill KM780 RGB.
Az árhoz.
Azt szereti mindenki elfelejteni, hogy fejlett országoknak való termék ez mind, nem fogják úgy árazni, hogy a balkáni fizu is kiadja. Én sem tenném a helyükben. Nem az ára a sok, mi keresünk keveset. -
nyunyu
félisten
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Caseking 170€-ért adja a német doubleshot PBTs One 2 RGB-ket, itthon 45k HUF körül volt pár hónapja a magyar kakaóbevonós.
Mittudomén, 330 HUF/€ árfolyammal és a német 20%-magyar 27% ÁFA különbözetével számolva, nagyjából 60k jönne ki a német modellekre, ehhez képest jó 10-15k-val olcsóbb a kevésbé minőségi magyar kivitel.
-
nyunyu
félisten
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Billzet topik(ok)ban ez vissza-visszatérő téma, csak arra kívántam reflektálni.
Nyilván ha lehetne kapni valamilyen modern Silent Tactile kapcsolós (Könyörgöm ne Gateron Silent Brown), doubleshot magyar kupakos One 2 Horizont 60-70k környékén, akkor elsők között rohannék érte a boltba.
Mivel eleget elemeztem már a minőségi (magyar?) billentyűzet témát az elmúlt években, számolgattam a különböző DIY konstrukciókat, tudom, mennyire lehetetlen kérés ez.Ezért szoktam sokat mosolyogni azokon a kéréseken, amikor valaki max 15-20 ezerért akar venni valamilyen csendes magyar mechanikus billentyűzetet játékra, de azért az RGB meglegyen ám, és tartós is legyen.
Talán megtehetnék, hogy a magyar ékezetesek csak a gravírozottak. Az jó kompromisszum lenne
Nem lenne az, mert nagyon eltér a kakaóbevonós ABS és a PBT textúrája, tapintása, szín(árnyalatuk)ról nem is beszélve.
Nagyobb katyvasz lenne vizuálisan, mint most, csak kakaóbevonós ABSszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest