Új hozzászólás Aktív témák
-
jjjaaaa
minden bizonnyal a halálos ítélettel egyenértékű egy regisztráció, de:
ad1: ha ennyire nem akarod letölteni, akkor minek írsz ide?
ad2: ha mégis le akarod tölteni, akkor meg milliónyi ingyenes (és akár eldobható) email szolgáltatás létezik, regisztrálsz egyet máris nem a fő címed lesz telespammelni. -
Perry-sama
tag
Hmm én lis letöltöm, hogy meglessem milyen, bár már előrendeltem
Mellesleg nem tudom miért akadnak ki az emberek ha regisztrálnia kell magát? Ez az utóbbi években elég gyakori, főleg ugye a steam-es játékoknál.
-
h-yle
addikt
Tuti meglesz az egymillió letöltés, szóval ez nem kérdés, ha nem lenne meg akkor meg nagy kegyesen odaadnák anélkül is. Amire jó ez a kezdeményezés, az a plusz egy hír amit a gamer oldalak kiraknak.
Ügyes a BioWare/EA PR
-
buccsi
tag
Szerintem rossz fórumba írtál, ez egy Bioware játék.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy az EA adja ki, de más közük nincs hozzá.
Én személy szerint örülök a kezdeményezésnek, ritka manapság egy demó. Türelmetlenül várom ezt és a teljes játékot is. Szurkolok, hogy meglegyen a kívánt határ.
-
Lesz demó?? Na akkor én is letöltöm, hagy legyen meg az 1 millió letöltés, bár játszani nem fogok vele.
(#5) _ak_: az első részhez már amúgy is regisztrálni kellett. Egyébként meg mi baj van azzal, hogy ha regisztrálsz, extra tartalmat kapsz? Mert itt arról van szó.
-
_ak_
addikt
Nem, nem örülök ennek egyáltalán, az egész EA-nek nem örülök. Miért, csókolgatnom kéne őket? Nem tetszik, h regisztrálni kell mindent mindenhová és még onlinenak is kell lennem. Én úgy gondolom, h egyre gusztustalanabb az EA politikája és emiatt nem fogok belemenni ebbe a játékba, még akkor sem, ha csak 10 megát kéne letölteni.
-
pigatt
őstag
Nekem is lesz letöltésem.
-
_ak_
addikt
Persze, na meg még mit nem, boldogan regisztráljon mindenki az EA-nek. Nemsokára MLM lesz, hozz magaddal még 100 játékost és kapsz 10% kedvezményt.
-
scyllafren
senior tag
Én is besegítek 1 letöltéssel
-
én hozzáadom az 1 letöltésemet. na jó talán kettőt is
-
karnokd
tag
Kár, én megveszem a teljes játékot, minek letölteni a demót?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest