Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
Csak ezeket:
Naruto-NarutoShippuuden-DeathNote-ElfenLied-Bleach-AttackOnTitan-GhostInTheShell-DarkerThanBlack-megaminemjutteszembeNem azt mondtam hogy animés, hanem hogy animésebb. A DotA se full-real, mégis a rajzolt stílusban egyedibbnek (európaiasabbnak?) hat.
szerk.: Persze ízlések és csattanások
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sultansmith #26 üzenetére
Nemcsoda,eleg friss cucc.
-
KisDre
senior tag
válasz
sultansmith #24 üzenetére
FPS e-sport téren szerintem az Unreal Tournament 4 lesz újító
-
sultansmith
senior tag
Nagyon helyes, nőjön az e-sport. Mikor én műveltem, akkor még nem voltak ilyen távlatok, mostanában pedig egyre több jó hírt hallani.
Ha a többi játék gyártója is észrevenné, hogy mekkora biznisz van ebben, lehet hogy ők is elkezdenének minőségi dolgokat készíteni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
9 millió!!!!
-
Sinesol
veterán
2 nappal ezelötti a cikk, akkor volt 4.5 millio dollár, ma meg már 5.2 millio
Tegnap volt 5 milla, +200k csak ma, ha igy megy tovabb siman lehet 10 milla is.Ha legalább 70-80 k plusz jönne mindennap akkor siman meglesz joval több is. Kivancsi vagyok elöre
-
Ott nincs ilyen, "sajnos" maga a compendium több funkcióval bír mint az egész lol kliens.
A riot-nak egész más az üzleti hozzáállása a játékhoz, mint a valve-nak.A koreaiak csak starcraftban kiemelkedőek.
(#17) Danielssss: Ez egész Ázsiára igaz, ennek az okait lehetne fejtegetni...
-
ígyvanferi
addikt
Biztos nem, egy koreai csapat van a selejtezőben, de ők sem fognak onnét továbbjutni.
A riotnál csak az általuk adott pénzdíj van. Az legutóbb 2 millió dollár volt. Itt ugye 1,6-ot ad a valve. De szinte biztos vagyok benne, hogy hamarosan ők is lépnek valami ilyet, mert előszeretettel lopkodják a jó ötleteket.
-
Sinesol
veterán
Mit hagyott ki a Blizzard, pedig minden az övé volt...most meg probal összekaparni gyorsan valami Moba-t..epic fail
Cikkre visszaterve szerintem biztosan ez lesz minden idök legnagyobb nyereményalapja, ha azt nezem pár nap alatt jött össze 2-3 milla. Nem tartom lehetetlennek a 8-10 milliot se, sok az a 2 hónap nagyon.
Azért jo látni hogy ennyire elhuz a Lol-tol, persze nincs bajom azzal se, de azert 5-6 év Dota után örülök hogy végre van rendes platform+megkapja végre rég kijáró No.1 helyet az E-Sportban.
-
törölt tag
300.000$-től vagyunk az 5 millától...Wow
-
.LnB
titán
Nagyon megérdemi a Dota, hogy ekkorára nőtt! Én imádom ezt a játékot, még ha játszani nincs is lehetőségem sajnos komoly szinten játszani vele. Ez a játék az Esport csúcsa. Aztán a CS:GO, majd a QLive. Van valami LoL nevű bigyó is de arról a nevének a rövidítése mindent el is árul. LoL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ígyvanferi #3 üzenetére
Javítva mindkét helyen.
-
ígyvanferi
addikt
Az a kicsivel több, mint egy hónap az inkább kicsivel több, mint két hónap.
-
törölt tag
A 2. helyezet 1 millát kap, ez azért elég durva.. (GOGO Alliance!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 4 millió dollár fölött a nyereményalap.
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest