Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Az én emlékeim szerint a Doom 2 egy 4x86 DX4-100-on már teljes sebességgel futott. Ez volt a max sebessége, azaz akkor sem ment gyorsabban, ha erősebb processzor került alá. Az én első PC-m Am5x86-133-P75 volt, azzal tökéletesen ment
Azért mondom a Doom 2-t, mert én azzal játszottam először és a barátaim is. Egyik DX2-66-on játszotta, egy másik 386DX-40-en tolta végig kicsinyített képernyőn!
Szóval nekem csak a Doom 2-nél volt képben az, hogy a játék egyáltalán hogy fut. A Doom első részével már később, Pentiumon játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért mondom a Doom 2-t, mert én azzal játszottam először és a barátaim is. Egyik DX2-66-on játszotta, egy másik 386DX-40-en tolta végig kicsinyített képernyőn!
Szóval nekem csak a Doom 2-nél volt képben az, hogy a játék egyáltalán hogy fut. A Doom első részével már később, Pentiumon játszottam.