Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Quake folytatás? Semmi, kétlem, hogy évekig bármi jönne abból, Activisionnél vannak a jogok elvileg.
-
- = Zk = -
félisten
Oriic, semmit nem tudunk egy Quake 4 folytatásról?!. bármi?! adj egy telszámot, kit kell csesztetnem, hogy még nyugdíj előtt játszhassak egy Quake 4 folytatással
-
heavygrip
senior tag
A 2016 osnál ezt teljességgel el tudtam kerülni. ( nem volt akkor gépem ,meg okostelefonom,hogy küldje az értesítéseket) októberben meg vettem, és úgy látatlanban kezdtem el játszani, hát mondanom sem kell pazar volt
Utólag megnéztem párat, és csodálkoztam,hogy képesek voltak beletenni az egyikbe azt, amikor felkelsz és szét b*szod egy démonnak a fejét???A legjobb rész számomra.
-
heavygrip
senior tag
Na,egyre több hír
Annyira jó lenne megnézni,de nem szabad, én magam akarom bebarangolni a pályákat,hogy frissen hasson, így is sok gameplayt láttam már sajnameghagyom az élvezetet március 20ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest