Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz adalbert1 #59 üzenetére

Szerintem igazán nagy név nincs évi 10-15 alaklommal. Igazán nagy nevek évente jo ha 3-4x vannak. A többi csak nagy névnek tünik és csak PR van mögötte. Pl hatalmasat néztem amikor feltettem a nagyon várt(persze tudtam nem lesz év játéka) Black Site A51-et. Hát ugy leesett az állam. Nagyon messze volt attol a szinttöl amire a trailer alapján számitottam. Mintha vmi 2-3évvel ezelötti játékkal toltam volna. Talán még akkor se állta volna meg a helyét semmien tekintetben.

Izlésünk különbözik de haverok is temérdekszer kitolták a diablo2-t. Szal annyira jo game mint akkor nem készül manapság az igaz. Én viszont probálok nem válogatni. FEAR-t, HL2-t volt eddig és most ha ráveszem magam akkor STALKER lesz a köv amit többször kitolok. De manapság nehezen veszem magam rá énis. Régen több ien game volt amit többször elövettem.
    Uristen haverral hányszot kitoltam a Fighting Force-ot, pedig nem volt egy nagy vmi mégis élvezetesebb volt coopba mint sok mai game (mondjuk manapság a kevés coop gamet is szinte csak neten lehet tolni coopba) Több most nemjut eszembe de biztos volt még amit ronggyá játszottunk.

• ez_meg_emaz

őstag

Na mi a szösz. Asztem tipikus fanatikusok jönnek és lehordanak hogy minek szidom a doom3-at. :D De látom nem csak én hiányoltam a jo régi doom feelinget.
    Amugy szeretem a paráztatos játékokat mert nagy horror fan vok, de amikor 2 ora játék alatt (feka007 jol fogalmazott) olcso ijesztgetéssel kb 5-10x majdnem szivrohamot kapok az már nem poénos egy idö után :DDD
    Ez kb olyan mintha cs-znék vagy codoznék és vki bejönne a szobámba folyamtba (ugy hogy nem veszem észre term) és megijesztene (rámüvöltene vagy egyéb olcso poénok). És ezt 20 percenként... :U ;]

• ez_meg_emaz

őstag

Hát a doom3 iszonnnyat uncsiiiiii volt. Több volt a változatosság az AssassinsC-ben mint a doom3-ban. De hát a fanok megint csak odalesznek.
    Viszont ez az uj motor még bejövös darab lehet. Attol független a játék lehet egy kalap ***. Csak az uj motor miatt várom. Amugy kb annyira felvillanyozott a hir mint kb amikor bejelentenek egy ujabb fifa-t. :)

Új hozzászólás Aktív témák