Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Miaz, hogy lehúzás már ne haragudj. Jobban hangzana, ha nyugdíj mellett fizetést is kapna, és csak a fizu után kellene adót fizetni? És a többi fiatal, aki munkanélkülin tengődik? Vagy éppen kockakővel dobálózik hétköznap, mintha nem lenne munkája? Vagy szabit vett ki barikádépítésre?
Nincs dolog ami jobban felb*sz, mint az olyan nyugdíjas, aki elveszi a munkalehetőséget a fiatalok elől. Közben meg azért sír, mert egyre kevesebb a dolgozó fiatal, akinek a fizetéséből kapja gyakorlatilag a nyugdíját.
Te például velem együt igencsak megszívtad a jelenlegi jogszabályok tükrében. Sem az iskola, sem a PhD ideje nem számít szolgálati időnek a mi esetünkben és mint ilyen az eközben kapott fizu (igaz, hogy nem adóköteles) nem számít bele a nyugdíjalapba. Sajnos barom voltam, és nem takarékoskodtam eléggé (illetve magányugdíjpénztárra nem futotta, csak egy életbiztosítást tudtam finanszíroszni, amiből egy nyavajás konyhabútort és egy 31K-s videókártyát tudtam venni - 4év gyűjtögetése). Ezek után még a nyugdíjkorhatárt is megemelték.
Tehát ha minden jól megy és az egészségügy a jelenlegi ütemben amortizálódik illetve direkt pusztítják szét, akkor mire nyugdíjba mehetnénk már rég a férgek lakmároznak belőlünk. Tiszta haszon, mivel mi csak a nyugdíjalapot halmozzuk, de nyugdíjat már nem kell majd fizetniük nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Igen! Ezt mondta a minap nekem egy felnőtt ember... Lássuk az előzményeket: Mostanság...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest