- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Elég zajérzékeny vagyok, a Phenom hőcsöves hűtője például megőrjített. Anno a Pentium D 925 hűtője (ami magasabb volt, mint az i5-é..) hangos volt és gyenge, de a mostanira nem lehet panaszom. Úgy voltam vele vásárlás előtt, hogy rávágok egy AC Freezer 7 Pro-t, de pár fórumtárs lebeszélt róla, javasolták, hallgassam meg, milyen az i5 hűtője. Így tettem. Meghallgattam, állítgattam, végül belőttem egy tetszőleges értékre az UEFI-ben és azóta a hangját se hallom. Melegedésről annyit, hogyha a gyártó által megadott maximális hőmérséklet alatt tudom tartani a procit legalább 15°C-al, onnantól nem érdekel a dolog..
Ami valóban marha hangos, az a téglavégéák hűtése, azon kivagyok, van, akit az sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- World of Warships
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest