Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Elég zajérzékeny vagyok, a Phenom hőcsöves hűtője például megőrjített. Anno a Pentium D 925 hűtője (ami magasabb volt, mint az i5-é..) hangos volt és gyenge, de a mostanira nem lehet panaszom. Úgy voltam vele vásárlás előtt, hogy rávágok egy AC Freezer 7 Pro-t, de pár fórumtárs lebeszélt róla, javasolták, hallgassam meg, milyen az i5 hűtője. Így tettem. Meghallgattam, állítgattam, végül belőttem egy tetszőleges értékre az UEFI-ben és azóta a hangját se hallom. Melegedésről annyit, hogyha a gyártó által megadott maximális hőmérséklet alatt tudom tartani a procit legalább 15°C-al, onnantól nem érdekel a dolog..
Ami valóban marha hangos, az a téglavégéák hűtése, azon kivagyok, van, akit az sem zavar.
-
agemate
addikt
Teljesen korrekt az Intel gyári hűtője, az i5-2400-as processzoromat üresjáratban 30-35°C körül tartja, terhelve 52-56°C fölé nem megy és a hangerő sem emelkedik, mert úgy állítottam be az UEFI-ben. A totál halk F3-as Samsung HDD-m seekhangját néha meg is hallom mellette
Pedig ha valaki csendmániás, akkor az én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Goddess of Victory: Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen processzort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest