- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
Nem rossz ez a játék. Egész hangulatos az elhagyatott űrbazis,meg a kraftolás is jó. Na igen... de ez a 2dolog tartja egyben a jatekot,meg a játékost a képernyő előtt. O.o
-
VinoRosso
veterán
LOL mennyire különbözőek vagyunk. Szerintem az utóbbi évek legjobb játéka minden tekintetben. A Dishonored 2 volt még ilyen.
-
hoolla
aktív tag
Ez az a jatek, amit csak azert vennek meg es toltenem le, hogy utana jol letorolhessem.
Szerintem borzaszto. -
ribizly
veterán
Én is majdnem félbehagytam, de végül végigtoltam. Igazából kicsit elpazarolt időnek tartom, amit erre a játékra fordítottam... Annyira monoton lett a végére, hogy hányni tudtam volna.
A történetmesélés amennyire erős volt az elején meg a végén, annyira semmilyen a játék többi részén.Nekem csalódás volt, pedig nagyon vártam.
-
cyberkind
félisten
Ha már ennyi idő eltelt az alapjáték óta, akkor valószínűleg ez egy nagyobb kiegészítő lehet/lesz mint anno a Wolfenstein-hez, nekem nembaj, jöjjön csak, annak ellenére, hogy félbehagytam a játékot munícióhiány miatt, tetszett, bár köze se volt az eredetihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest