- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, a megfizethető kategória, fixen lerakott, sima mozizáshoz való kivetítőiről elég kevés hír van, bár lehet, hogy a gyártók sem erőltetik magukat ezen a téren. (...én sem tudom a vászon elé tenni közvetlenül, mert ott nincs hely, hanem a szoba túloldalán van neki polc, és ma már az a kihívás, hogy olyat találjak, amivel eléggé lekicsinyíthető a képe ebből a távból... azért szerencsére vannak ilyenek is persze )
-
Tetsuo
őstag
válasz szokegergely #13 üzenetére
A hordozhatóság meg a rövid vetítőtáv éppen a lényegen ront.
Értem, hogy van egy marginális réteg, amelyik hordozná a vetítőt, mert olyanja van, hogy nem kell a telefon, se a tablet, sem a laptop... de a többség egy vetítővel - szerintem - mozizásra vágyik.
Ebben az esetben a vetítőnek a legjobb, ha fixen rögzített, frankón kalibrált, nagy, így könnyen szellőzik, nem extrém közelre vetít, így jobb a kivetítés minősége.
Ilyen vetítőt a PH csak a 20 millió ft feletti kategóriában ajánlott, ellenben a zsebvetítőket orrba-szájba reklámozza. -
AVhelper
senior tag
Az Epson nem gyárt 1.366x768 pixel felbontású LCD panelt. Ebben a vetítőben WXGA felbontásút épít.
-
AVhelper
senior tag
Nem tudom, hogy honnan veszi elefánt ezt a felbontási adatot, de az EPSON EF-100W/B-ben alkalmazotta 0,59"-es LCD képmodulátorok csak WXGA (1280 x 800 pixel) felbontásúak.
Ezt az Epson nem tipikus házimozi vetítőnek szánjak, hanem olyan a vetítésre amúgy sem optimális helyiségekben való használatra, ahol amúgy sem lehet kontrasztos képet vetíteni. A felhasználó nem akar TV-t elhelyezni, de néha szeretne valahol (akár a plafonon) képet megjeleníteni játékhoz, focit, fotókat egyebeket nézni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
hát inkább használtan fél misiért a 9300-ast amit most hírdetnek mint ezt...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
szokegergely
csendes tag
A benq már évekkel ezelőtt megcsinálta.
Ezek a gyártók hülyék.Ez a felbontás egy vicc.
Legyen hordozható.Legyen Ful Hd.Legyen rövid vetítési távolságú.
A lézeres vonal egy tévút.Cserélem én az égőt ha kell.Lézerrel mi lesz ha idő előtt kifullad?Energiagyógyászat, Bowen kezelés
-
Male
nagyúr
Kinek-mi... ez ha jól olvasom egy egy LCD-s proji... én azokat nem tudom elviselni (ahogy DLP-nél sem) a szivárvány hatás miatt, szóval nekem az ilyen nem jön számításba. Aki erre nem érzékeny, annak jó lehet.
Illetve az adatok is azért ki tudja mennyire igazak ezeknél, nem tudom, hogy bárki ellenőrizte-e. (pl az enyém levett fényerővel 1500 Lumen, mégsem kell totál besötétíteni hozzá 260 centis képátló esetén, és olcsó vászonnal)
-
Akula
őstag
még a dizájn miatt sem esnék hanyatt.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
1080p projektor kapható olcsón, 250$ az ára. Fényerőben is sokkal jobb.
https://howbad.info/
-
enté
csendes tag
Majdnem 10 éve jött ki ugyanezzel a Casio, csak olcsóbban.
-
-
menpee
aktív tag
"A cég szerint az EF-100 elhozza a tartalomfogyasztás forradalmát."
...1366x768 képpont valós felbontás...
... 319 000 forintba kerül...Ezek mit szívtak a manáger mítingen?
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest