Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Azzal a macskával már találkoztam még egy helyen de nem csinál semmit.
Közben kinyírtam az összes pókot a homokviharban eszméletlen durva volt, az első hullámnál 5-en voltak de mindig kinyírták az egyik emberemet azok a barmok mivel állandóan csapta az emberemet közrefogtak alig tudtam kiszabadulni a viharból segítséget kérni mentenem kellett csata közben.
Másodiknál vagy 13 pók volt az még kegyetlenebb volt, megvártam lent volt egy keskeny járat arra becsaltam őket addig míg kinyírtam az egy helyben állókat addig nem is volt gond aztán jött a feketeleves. Mikor már nem tudtam mit csinálni velük becsaltam a tüzes részbe amikor leköpte méreggel akkor felrobbant az egész és természetesen sebezte az enyémet is. Azzal lett mindig elcseszve hogy nem volt már hova lépni és mindig tüzes lettem azt megölte a hőst, 3 óra hosszát ezzel szutyokoltam hogy ne nyírja ki, még a tárgyaimat is elfogyasztotta az értékeit mivel a hülye állandóan csapkodta mikor értelme nem volt állandóan visszaszívta az életét. Aztán most sikerült ezt is éppenhogy kinyírni mind a 13-at. XDXD
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ASUS notebook topic
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest