- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
A Videók alapján nagyon jónak tűnik, nekem a Dirt 2 is tetszett nagyon
-
luw2win
őstag
Remelem a kis 310M-em elbirja a laptopomba minimum grafikan. Crysis2-nel ugye nem lesz nagyobb a minimalis kovetelmenye? Mert ott 17-20fps-t tudott letenni az asztalra
-
goyo206
senior tag
Hajrá - hajrá - hajrá, már csak egy hónap!
...remélem azért nem lesz akkora csalódás, mint a WRC... -
szabod
senior tag
Kíváncsian várom
-
Silentfrog
veterán
Jo lesz,mostanában ugy sincs sok játék.
-
fatallerror
addikt
Jó lesz ez, a FB-on postolt gameplay videó alapján nekem várós
-
gybazsi
senior tag
válasz
Robi BALBOA #23 üzenetére
Ez nekem is tetszene.
-
KG.
tag
Május 24, szinte "tökéletes" időpont, szóbeli szakamai vizsga előtt pár nappal
, lessz itt bukás bőven
, anno ugyanígy jártam az érettségikor a Dirt1-el!
-
Killing
addikt
válasz
errorcode06 #10 üzenetére
Emlékeim szerint Norvég pálya nincs. A svéd a havas, a finn pedig az erdős. Már rég játszottam vele.
-
F e Z o
veterán
Kíváncsian várom, milyenre sikerült a dirt 3. Remélhetőleg a rally-é lesz a főszerep, s nem a kis buggy-król fog szólni a játék.
-
zazahoho
őstag
az első rész a kedvencem volt,a második unalmas ,és szinte semmi rally,remélhetőleg a harmadik ismét ütős lesz
-
LackoMester
addikt
Engem valahogy a Dirt 2 nem győzött meg, remélhetőleg ez jobb lesz.
-
Robi BALBOA
őstag
Én meg Magyar pályákat szeretnék Lada VFTS-ekel.
-
vittuka
aktív tag
Végre, eddig mindkét dirt részt odavissza letoltuk haverommal.. Eljön megint a pizza, kormány, autóverseny partik ideje..
-
Tálydi
senior tag
Végre, de vártam már
-
A menürendszer szubjektív. Sokaknak tetszik, sokaknak nem. Nekem mondjuk nem. A kinézet még hagyján, bár az sem jön be. A fő problémám inkább azzal van, hogy rengeteg időt töltök fölöslegesen a menüben. Épp ez zavar az NFS Hot Pursuit-ban is. Sok időbe telik mire játszani tudok a sallangoktól. Nekem jobban tetszett az 1 tematikus menüje.
-
mcwolf79
veterán
Várjuk szeretettel!
Több rally, nagyobb hangsúlyt a szerelésre (a'la Colin 1).
Jöhet -
kenwood3
addikt
szeretettel várom
-
sagesz93
addikt
"atomzsírkircsi"
jöjjön már!utána meg jön a grid 2, de mikor
-
polonic
félisten
Szerintem is nagyon jó mindkettő játék menüje. Nagyon jól ki van találva, újdonság is, nem nagyon láttam még ilyet máshol.
A dirt 3-at meg nagyon várom. A CM kiváló munkát csinált eddig mindkettő dirttel.
Egyébként több rally lesz benne. Tudják CM-nél is hogy a kettő "amerikais" lett, persze ez nekem nem volt baj. -
intercooler
őstag
Várom. Havas jeges pályákat, a murva meg az aszfalt már unalmas
és remélem jobb lesz mint a 2
-
szombatitomi
senior tag
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar jön. Várjuk.
-
Recon666
Közösségépítő
Várom, eddig jól hangzik.
-
Gymkhana!!
-
Killing
addikt
Remélem a Finn pályán visszatér a hó is, hiányoznak már a havas rallyk.
-
Mi baj volt a Dirt1 gépigényével? Én C2D 4300, 2gb, 1950gt 256mb gépen játszottam végig 1280*1024-ben szép grafikával. Ennél kevesebbet hova már?
Kíváncsi leszek. 1 is, 2 is itt figyel a polcon, de az 1 jobban tetszik. Remélem 3-ban közelítenek ahhoz. Havas, jeges pályáknak én is örülnék. Meg annak, ha nem a 2 elfuserált menürendszerét erőltetnék.
-
Remélem olyan fizika lesz alatta mint race 07 alatt.
-
NOD
senior tag
Remélem visszatér a játék a Dirt 1 vonalához, egy kis havas, jeges beutéssel és jobb grafikával (de ha lehet nem egy elbarmolt motorral mint a Dirt 1 volt marha értelmes gépigénnyel).
-
Timbu
tag
A 2-ből okulva plusz még a gymkhanás videók miatt nem várok sokat tőle... Nem is merem remélni, hogy sok rally lesz benne.
-
Gude
senior tag
CSatlakozom doddy fórumtárshoz
-
Várjuk szeretettel, de remélem ezúttal legalább annyi Rally lesz benne mint az első részben... a Második részben túl sok volt a stílus, ami miatt nem tetszett annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest