Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jah, a monolith lithtech akárhányas motorja volt alatta... ennek az elődei voltak pl a sogo mad, blood2 meg még csomó játék alatt... nekem sem jön be ez a sok blur effekt...
pár helyzetben jó, de amikor szanaszét mosódik már minden, akkor az túlzás... fps-ek közül engem a jericho-nál zavart kicsit, hogy hirtelen fordulásoknál folyt a kép is... az rendben, ha egy 150kilós dög lekever kettőt és képzavar van, mert a doom3-nál is jók voltak a hasonló effektek, de a folyamatos mosódás nem kellene...
ui: olyan technikai kérdésem lenne, hogy töréseknél dolgoztatják-e a tesszelátorokat? én ebben látnék még fantáziát, ha rendesen gyűrődhetnének az autók... (nem csak egy pár helyen megtört, textúrázott papírlap lenne pl. a motorháztető) itt tényleg lehetne munkát adni ezeknek az egységeknek rendesen és innováció is lenne... már vagy 10-15éve erőltetik a "realisztikus" töréseket, de még mindig nem győztek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest