Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
A DAB+ vevők ma még luxus cikkek.
A digitális átállás időpontja az analóg rádióadók estében még ismeretlen.
Még csak komolyabb egyeztetés szint sem áll a dolog. Amit ezen a téren lesz elmozdulás, elkezdenek csökkenni az árak. A bevezetés időpontjában már filléres tömegtermékek lesznek.
(Hasonlóan a DVB-T eszközökhöz. Bár ezeknél is várható még egy árzuhanás.) -
zsolt501
nagyúr
Ha ezek ilyen áron fognak idehaza megjelenni, akkor nem sok esélyt adok a DAB rendszernek, mert egy nyugdíjas mamika, vagy egy kiskeresetű család ezt nem engedheti meg magának ezeken az árakon, majd akkor talán amikor ezek is olyan áron lesznek kaphatók, mint a mostani analóg rádiók, de így
-
GrotESC
aktív tag
Az utolsó hófehérke tetszik. És most nem az árára gondoltam.
-
gulupeti
senior tag
Szerintem nincs baj egyik formájával sem, rádiónál nem is igazán számít, legalábbis nekem nem
, akármelyiket hozzám vághatnák, már régóta szeretnék egy ilyet, csak még mindig elég borsos az áruk.
-
lorenzen
aktív tag
Sangean DDR-33+:
A formatervezője még az egykori NDK-ban tanulhatta a szakmát.
Nem szép de legalább unalmas is.Sangean DDR-89+:
Ez már kevésbé unalmas megjelenés. Bár vigyázni kell a háztartási balesetek idején, mert a kapkodásban könnyen összetéveszti majd az elsősegély dobozzal, és felnyitják.
Érdemes lenne kipróbálni. -
LackoMester
addikt
Melóban, szinte mindig szól a rádió, valahogy otthon már nemigen tudom - akarom hallgatni.
Elég borsos árban vannak, ez Sangean RCR-7 elég jól néz ki, jut eszembe , van nekem WD TV Live-m, azon is van internetrádió.( persze, free csak 4-5 csatorna )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A cég három készülékkel búcsúztatja a telet.
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest