Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#56573440 #60 üzenetére
Bocs, lehet, hogy félreérthető volt. Nem feltételeztem, hanem állítottam.
Megpróbálom vázolni a szakaszt(ha sikerül).Első [kép] Osztottpályás úton haladok az Üllői út felé, balra fogok kanyarodni. A tábla arról informál, hogy jó lesz balra sorolni. Nem is baj,hogy messziről látni, mert itt már mindkét sáv tele, és áll.
Épp azért mert dugig van a két sáv, ezt: [kép] leginkább nem látja senki, és amikor a kanyarodó sáv végére ér, akkor is csak ennyit lát: [kép]
Itt szoktak rámdudálni, mert nekem hobbim itt átsorolni a baloldalra. Mivel záróvonal, kanyarodó sáv, nem is kéne számítanom onnan senkire, de mégis én tűnök bunkónak.
Te miből ismernéd fel, hogy egy kanyarodó sávba soroltál be, és az nem az Üllőinél fog kanyarodni? Csak az útburkolati jelek tájékoztatnának, de azt nem nagyon veszi észre senki.
Viszont ha leesik a hó, egyből megváltoznak a szabályok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most karácsonyra kaptam egy menetrögzítő kamerát. Szívatás, vagy sem, ha az összes szabálytalankodót, aki éppen megölni...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest