Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy Dell Display Managert, hogyan lehetne működésre bírni?
Laptop van összekötve egy U2412M típusú monitorral HDMI -n keresztül.
A laptop és a monitor kijelzője is használva van.
A probléma az, hogy miután a manager alkalmazást feltelepítem, azt az üzenetet kapom tőle, hogy nem érzékel semmilyen csatlakoztatott Dell terméket.
Természetesen a termékhez tartozó DDM -t szeretném használni: ddmsetup1450.exe
Ha esetleg vki már járt hasonló cipőben és tudna segíteni, azt megköszönném. -
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Dell U2312HM típusú monitorom van ami egy laptopra van rákötve.
Windows 8.1 Pro x64 OS -t használok illetve a monitorhoz tartozó driver is a legfrissebb, eszközkezelő szerint helyesen működik.
A probléma: az egyénileg kalibrált színprofilt nem tudom alkalmazni a monitoromon, ugyanis a Színkezelésnél nem listázza ki eszközként a monitoromat.
LUT Managerben sem látszódik az, hogy aktiválva lenne a profil, hiába próbálom újratölteni az eszközt.
Találkozott már vki hasonló problémával? És ha igen, akkor hogyan tudta megoldani? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de hátha kapok rá értelmes választ
Nos, laptoppal van összekötve a monitorom (U2312HM) és időnként kiterjesztve használom.
A monitor kalibrálva is van, amikor csak simán ezt az egyet használom elsődlegesként akkor rendesen be is tölti a kalibrációt, ezt LUT Managerrel ellenőriztem le.
Viszont amikor kiterjesztem, hogy akkor be legyen kapcsolva a laptop kijelzője is, akkor már nem tölti be a kalibrált értékeket.
Van vmi megoldás arra, hogy amikor egyszerre használom mindkettő kijelzőt akkor a kalibrált érték betöltődjön monitorra?Választ és helyreigazítást előre is köszönöm,
Peti -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Miért olyan fontos ez a frekvencia állítgatás?
72 -ről 75 -re?
Nekem csak 60Hz -en megy.
Mitől lenne jobb ha magasabbra állítanám? Leginkább régi CRT monitoroknál volt szembetűnő a különbség, ha alacsony frekvenciára volt állítva a monitor. -
pvt.peter
őstag
Hali!
Én is vmi bevonatra gyanakodtam. Eddig még nem volt dolgom ilyen kijelzővel, előzőleg egy Samsung 940NW -t nyüstöltem, majd pedig egy laptop kijelző jött.
HDMI <> DVI kábellel van összekötve a laptopommal,
nem tapasztaltam képeltűnést miközben a mobil kommunikált a háttérben. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes észrevételem lenne a monitorral kapcsolatban.
Minden szuperül működik, de a kijelzője számomra furcsa (lehet a korábbi kijelzők miatt)
Nos, olyan mintha "maszatos" lenne, tehát leginkább világos, egyszínű háttérnél lehet észrevenni.
Olyan mint amikor nagyon apró páracsöppek mennek vmi kijelzőre és megtörné a képét az adott eszköznek.
Másnál is ilyen a kijelző vagy csak én képzelek oda vmit?Visszajelzést előre is köszönöm,
Peti -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Van egy laptopom, amivel majd összelesz kötve egy U2312HM monitor.
A laposban 2 VGA van, ugyanis az egyik integrált.
Integrált: Intel HD 3000
Másik. nVidia GeForce GT 540M
A kérdésem: ilyenkor melyikre történik a kalibrálás?
Értelemszerűen az Inteles kártya van többször használva, ugyanis a másik kártya csak erősen 3D-re épülő alkalmazásoknál van érvényben.Választ előre is köszönöm,
Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az UltraSharp U2311H kijelző utódja minimális változtatáson esett át.
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest