- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyisd meg ezt a linket és láss csodát
Vimeón még mindig passzolom, de YT-n nem is volt olyan nehéz. -
Mivel sose használtam erre, nem tudom.
Viszont közben azt már megtaláltam, hogy simán az embed kóddal hogy lehet megcsinálni, hogy a YouTube ne legyen tekerhető
Itt tudsz kísérletezni, ajánlom a jobb alsó sarkot (controls opció), és hogy mi változik a mellette lévő kódban.
-
Ja bocs nem olvastam túl alaposan...
Azért a Vimeót megnézném, ott le lehet tiltani a tekerést, mint láttam például ezen az oldalon is.
Valószínűleg jobb is lenne, mint ilyen Flash-alapú szarokkal kézzel szórakozni - feltéve hogy az ingyenes tagoknak is adnak megfelelő embed kódot... Dehát ezért kell utánajárni.
Miért olyan fontos a tekeréstelenség? Ilyen unalmas lett?
-
Miért nem töltöd fel az MPG fájlokat YouTube-ra vagy Vimeora?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest