Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maelephant

senior tag

Sokan kritizálják az R6-ot anélkül, hogy utánanéztek volna, legalább a FD honlapján. Nekem a fekete (fehérezett) van, lemezoldallal (sima "Black" modell). Állításaim:

- 3 db 14 cm-es venti van benne, a korábbi modellekkel szemben nem az FD generál alapmodellje (pl. R5: 2 db GP 14, ezzel szemben R6: 3 db Dynamic X2 GP-14), ugyan van ezeknél jobb, de nincs azonnali és mellőzhetetlen kényszer a ventik cseréjére
    - van beépített fan hub
    - kiválóan szerelhető / átkonfigurálható (van egy vízhűtésbarát "B" konfigja), jól kábelezhető stb. stb.
    - van 5'25-ös hely
    - az első "ajtó" nyitható, de vannak megfelelő oldalbeömlők a légáramlás biztosításához
    - jó anyaghasználat, stabil, robusztus felépítés
    - esztétikus, minimalista, eloxált, szálcsiszolt alumínium felületek (tudom, ez véleményes - szerintem egy középkorú férfihez ez a minimalizmus illik, nem a japán kamion RGB)
    - csak SSD-vel használva a ház belső udvarára néző, falon túli/3 m távolságra lévő légkondi kültéri egységek sajnálatosan beszűrődő zaja, rezgése messze felülmúlja a gép zaját (böngészés, videonézés - játék a GPU miatt nyilván hangosabb), úgy, hogy a felső zárólemezt levettem, csak a nyitott szűrő van ott (-4 fok, elenyészően erősebb zaj) és az első "ajtó" permanensen nyitva van

Kiváló ház, szerintem minden forintot megért.

Új hozzászólás Aktív témák