- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sokan kritizálják az R6-ot anélkül, hogy utánanéztek volna, legalább a FD honlapján. Nekem a fekete (fehérezett) van, lemezoldallal (sima "Black" modell). Állításaim: - 3 db 14 cm-es venti van benne, a korábbi modellekkel szemben nem az FD generál alapmodellje (pl. R5: 2 db GP 14, ezzel szemben R6: 3 db Dynamic X2 GP-14), ugyan van ezeknél jobb, de nincs azonnali és mellőzhetetlen kényszer a ventik cseréjére 
 - van beépített fan hub
 - kiválóan szerelhető / átkonfigurálható (van egy vízhűtésbarát "B" konfigja), jól kábelezhető stb. stb.
 - van 5'25-ös hely
 - az első "ajtó" nyitható, de vannak megfelelő oldalbeömlők a légáramlás biztosításához
 - jó anyaghasználat, stabil, robusztus felépítés
 - esztétikus, minimalista, eloxált, szálcsiszolt alumínium felületek (tudom, ez véleményes - szerintem egy középkorú férfihez ez a minimalizmus illik, nem a japán kamion RGB)
 - csak SSD-vel használva a ház belső udvarára néző, falon túli/3 m távolságra lévő légkondi kültéri egységek sajnálatosan beszűrődő zaja, rezgése messze felülmúlja a gép zaját (böngészés, videonézés - játék a GPU miatt nyilván hangosabb), úgy, hogy a felső zárólemezt levettem, csak a nyitott szűrő van ott (-4 fok, elenyészően erősebb zaj) és az első "ajtó" permanensen nyitva vanKiváló ház, szerintem minden forintot megért. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest