Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Ez is a másikból...
Na most volt egy jó kis flash:
A sorozat ötödik epizódjában az egyik szereplő "elszökik". És tök jó, mert szépen felvezetve és kapcsolódóan, de felbukkan a játékban

-
InfiniteReality
őstag
Lehet ez a hozzászólás inkább ide passzol a másik totyikból:
Én nézem a sorozatot és játszom a játékkal. Eddig nem sok kapcsolat van a kettő között, leszámítva hogy ugyanabban a világban játszódnak, a sorozatbeli két főszereplővel rögtön az elején találkozik az ember a bevezető animációban, illetve a küldetésekben vannak utalások...
Tehát a játékban mikor történik valami, nem lesz olyan homályos, ha nézzük vele párhuzamosan a sorozatot is és fordítva. Úgytudom eddig konkrét egymásraható események még nem voltak...
Bár a játékban még nem sokáig jutottam, a sorozat pedig még csak a 2. epizódjánál tart (héten van/lesz/volt a 3.).
A játék egyébként ugyanaz az "elnagyolt" de amúgy nem csúnya játéktér mint pl egy WOWban. Szép, részletes, de mégsem annyira mint más játékokban.
Ami tetszik, fő küldetésbe be lehet csatlakozni utólag, a mellékküldetésekbe pedig csak ahogy barangolsz a világban beszállhatsz...
Persze bugok még jócskán vannak, pl ha beszállok valakinek az olyan főküldetésébe, amit én már végigvittem, néha furcsaságok történnek (de a játékmenet nem akad meg szerencsére - ezt jól körbeprogramozták). Viszont olyan volt hogy az egyik NPC "befagyott", és csak úgy lehetett újrakezdeni, ha mindketten kiléptünk a játékból. -
errorcode06
őstag
Bétáztam vele úgy egy hónapot, egész jó volt, de egy idő után unalmassá és monotonná vált számomra...
-
leslieke
Jómunkásember
Ennél többet vártam, a grafika nem meggyőző (az okát értem, de akkor is), a zene meg egyenesen riasztó.
A film remélhetőleg jobb lesz.
-
nuke7
veterán
Ez nem az én topikom

-
-
Wolverine
félisten
Az első hely a Google keresésben...
szerk: amúgy tévesen írtam a műfajt, mert MMOTPS a Defiance.
-
Raysen623
veterán
-
nuke7
veterán
Ez valami fps lesz..?
Amúgy mikori a játék, mert ez olyan 5-6 éve volt a grafikai standard ami a videóban van....

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AliExpress tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én maradok a Firefall-nál.