Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Milyen jó, hogy a Intel+nvidia párosításban van olyan, hogy jobb gomb -> futtatás grafikai processzorral -> nagyteljesítményű NVIDIA grafikus processzor használata.
És kész. Mondjuk ha mégsem kapcsolna át. -
agent_k
őstag
válasz
Cray Tyler #43 üzenetére
Ok Így értem a nagy mennyiségű ramot.
"én nem vagyok power user, még megközelítőleg sem"
Viszont nem tudok rá megoldást mondani, mert nekem nincs ilyen hibrid rendszerem. Én a tisztább megoldások híve vagyok. Azon kívül azt írod, hogy a net tele van ezzel a hibajelenséggel. Ha olyan ügyesen utána néztél mindennek ahogy írtad akkor ebbe bele kellett volna futnod...És nem nem bírállak vagy cseszegetlek, mielőtt kerekedne egy vaskos flame....
-
agent_k
őstag
Szerintem itt valamilyen felhasználói error lesz...
Azonkívül a 16Gb memóriával mit fogsz kezdeni? Ha VM-eket futtatsz akkor értem. Ha nem akkor viszont felesleges pénzkidobás. Igyatok egy pár sört a haverokkal inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest