Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Pfúú, ez volt az a játék, ami nem fogott meg. :S Pedig nagyon szeretem a zombis dolgokat...
-
menalcas
őstag
Valószínű én vagyok elmaradva a hírekkel, de ha XBOX One exkluzív lesz és októberben jelenik meg a játék akkor elméletileg októberben kint lesz már a konzol is ?
-
Véleményem: grafika szép lenne ha nem szaggatna és szerintem néhol még 20 fps alá is beesik .Az MI idióta tele van bugokkal, beakadással, fizikai baromságokkal, pedig anno azt mondták hogy ezeken a gépeken nagyobb hangsúlyt kaphat az A.I meg a Fizika. A játék maga szerintem kb 20 percre kötne le mint az előd..Ehhez nem kell xbox one szerintem.
-
-
Szergely83
tag
Remélem idővel ez is kijön PC-re, perfect kis zombi hent!
-
És ennek van is értelme, vagy csak a gyilkolás a lényeg?!
-
Silenzio
addikt
Nagyon-nagyon jó, de szaggat mint az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest