Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Apple MacBook
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
+1
Nálam ugyan "csak" 8GB van a gépben (DDR3), de semmi affinitást nem érzek a DDR4-re. (A vicc, hogy mITX-re váltás miatt most cseréltem lapot, procit, hűtőt, és 1150-re mentem, jó a DDR3.)
A "poén" kedvéért gyorsan kerestem egy oldalt, ahol rámértek a különbségre:
Engem a "gamer" oldala érdekelt a dolognak:
Even at extremely low resolutions, games and synthetic gaming benchmarks realize even less performance increase with DDR4 than the applications we tested on the previous page. The reason for this is pretty simple: in most cases games experience a GPU bottleneck long before the system memory gets factored into the equation. Granted, there can be a 10% difference between the two extreme ends of the spectrum but once again, that's only at lower detail levels in a very old game.
We actually loaded these tests with older game examples and lower resolutions in an effort to up-play any differences there may be between the two memory types. The fact that it didn't happen is proof positive that gamers won't see much, if any visible performance increase with DDR4 installed.
Tehát a VGA előbb "folytja" meg a procit, minthogy kifogyna érdemben a szusz a memória sávszélességből.Pedig végig zongorázták a ram-ok frekvencia tartományát szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fotók, videók mobillal
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Direct One (műholdas és online TV)
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest