Új hozzászólás Aktív témák
-
radírfej
senior tag
[OFF]azért az enyhe túlzás, hogy "rommáverte" a ddr400 -as rendszer a ddr2 800-ast. nem volt egetrengető külömbség, ez igaz.
különben ha a sebesség oldaláról nézzük a dolgokat, akkor talán még igaz is lehet, hogy az elmúlt ganerációk során nem nagy változás történt, azonban fogyasztás/melegedés, gyártási költségek terén igenis történt nagy változás, nem véletlen, hogy padlón vannak a memória árak...[/OFF]
a teszttel kapcsolatban meg a 1333-as ramok túlhajthatóságuk miatt belső konkurenciája lehet a diablonak...
még egy két ilyen ram különböző gyártóktól és áttörés a ddr3 fronton...
-
-
Én csak azért tartom kevésnek, mert elvileg ez a memória sávszélessége. És én természetesnek tartanám hogy gyorsul az újabb nagyobb órajelű ram. Nehogy már egy szaros ddr1 500mhz-el olyan szintet hozzon mint egy ddr3 1800-as vagy 2000-es, azért az nagyon vicces lenne.
Ha ez tényleg így van akkor inkább a memóravezérlőt kellene fejleszteni nem a ramokat. Hiába rakunk egy 1.4-es motorra batárnagy tuning légszűrőt ha alig gyorsul tőle, mert minden más visszafogja.
Tehát engem csak az zavar hogy ott van rengeteg elpazarolt memóriasávszél, azaz erőlködés az egész. A sávszél kihasználtsága romlik.
Lehet hogy mással kell teszelni? Mert én azt nem hiszem el hogy ilyen szar legyen a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest