Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz callmeakos #2 üzenetére

Az összes Linux fannak meg kéne értetni, hogy bármennyire is jó az Ubuntu meg a többi disztribúció, de úgy kompletten sosem lesz arra alkalmas hogy egy alap felhasználónál leváltsa a Windowst.

Kifejezetten nem vagyok Linux párti, de ez marhaság. Egy új felhasználónak tökmindegy, hogy mi elé ül először. Akinek meg win-es beidegződései vannak... na NEKIK nehéz a váltás.
    Édesanyám imádta a netbookon a linuxot, pedig ő előtte látott windowst is 1-2x, nem is egyfélét. Mégis, amikor feltettem neki egy hót ismeretlen disztrót (már a nevére sem emlékszem, de voltak kísérletezős időszakaim) egyszerűen imádta. Tetszett a külseje, megértette, hogy másképp kell csinálni ezt-azt és kész, nem azon görcsölt, hogy ez mér nem ott van... mindenesetre ez eléggé off, sorry.

Viszont munkámból adódóan nap mint nap találkozom én is a postban írt témával és néha én magam is elcsodálkozom azon, hogy ez egyáltalán hogy lehetséges... és nyilván nem az ember a hülye (kivéve, aki mégis), hanem az oktatás szar. Ezen pedig nagyon változtatni kellene, mert hiába egyszerűsödik minden, a jövőben is ugyanazok lesznek az alapfogalmak. Ami nélkül ebben a digitális korban eléggé elveszett az ember.

Új hozzászólás Aktív témák