Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uhh... ez überbrutál! Akarok egy ilyent...
-
M^xx
aktív tag
Ez már bejövősebb mint az elődjei pár felületre mehetne egy kis gumis anyag a jobb tapadás miatt...
-
Ycebird
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet-e ezt kapni itthon és ha igen hol és mennyiért? Nézegettem webshopokon, de nagyon beteg beszállítási költségei vannak, ráadásul ha bármi gubanc lenne, szerintem náluk neccesebb kijárni a garanciát a csomagköltségekről nem is beszélve ...
-
Stanchore
senior tag
Fél éve használok RAT7-est, soha semmi baj nem volt vele, nem kellett gariztatni egyszer sem. Egyedüli negatívumként annyit tudnék felróni, hogy talán picit túl széles és nehéz, ami lehet csak nekem hátrány, mert "karmos" fogással használom multi FPS-ben és sokat emelgetem, ezért 4-5 óra game után meg tud fájdulni a kezem.
A többi tulajdonsága messze átlag feletti, az anyag minősége pedig 10/10
-
törölt tag
Megtapizod, kiderül. Szerintem kényelmes, minden ujjam rendesen van megtámasztva, ami a kisujj környékén állandó probléma volt nekem. Ha nem telibe fekszik a tenyered rajta, nem érzed a lépésközöket.
Az egered viszont a nagy, de rövid ujjú kézhez nem passzol, avagy a kicsi, de hosszú ujjú kezekhez sem feltétlen.
Plusz a markoló egérfogáshoz sem mernék rá fogadni.#35: nekem a Kona és tesói amennyire tetszettek, annyira kényelmetlennek és pocsék összeszerelési minőségűnek tűnnek gyakori tapizás esetén. Németországban semmi problémával nem találkoztam, folyamatosan kapható Saturn, MM vonalú üzletekben.
-
Piftuka
veterán
Szerintem nagy kézzel, hosszú ujjakkal rendelkező felhasználók számára nem készült ennél kényelmesebb egér:
/Forrás: http://media.gdgt.com/
Aztán ezen nem kellett csavarokkal állítani annak érdekében, hogy kényelmes legyen. Ez az egér éppen abban a pozícióban tartotta az összes ujjat, a kézfejet, ami egészséges, s hosszú távon is rendkívül kényelmes.
Sajnos azóta a Logitech ezt a "kifacsartabb" alakú MX vonalat erőlteti (amit szinte az összes gyártó, forgalmazó lemásolt), pedig ezek a kisebb egerek, az ergonómikusnak kikiáltott formájuk ellenére sem közelítik meg a Mouseman Wheel+ kényelmét!
A Logitech jobban tenné, ha visszatérne a jól bevált formához, a többi cég pedig azt másolná le.
(A cikkben szereplő egér pedig szerintem is nagyon ronda, s kizártnak tartom, hogy ilyen "puklikkal", éles sarkokkal teletűzdelve kényelmes lehet. "Kézreszabhatóság" ide, vagy oda...)
-
planbmokus
senior tag
válasz
#06658560 #34 üzenetére
Akkor te a szerencsések közé tartozol. Pár sráccal beszéltem, akkikkel 1-2 hetes eltéréssel vettünk ilyen egeret (7-est, szigorúan csak azokkal volt ilyen probléma), mindegyik 1-2 hónapon belül ment vissza gariba. Én február 2x-én vettem, március végén ment vissza, 30 nap alatt semmit nem reagáltak, 31. napon jött Emil, hogy vásároljam le, mert a forgalmazónál jelenleg nincs a termékből, így nem tudják cserélni, mint kiderült, 70% felett volt a gariztatások száma. Akkor kb 1 hónapig nem is láttam egy webshopon sem. Így CM Storm Sentinel Advence lett a befutó, ami azóta is tökéletesen teljesít, még soha nem hagyott cserben, és bátran állítom, hogy a legjobb ami eddig a kezemben volt, pedig volt már jópár-féle az asztalomon (Deathadder, Kova, Logi MX518, Kinzu, A4Tech 747H...), ideig szemezgettem az Imperatorral, amit volt alkalmam kézbe venni, de sajnos nem jött be.
-
törölt tag
válasz
planbmokus #31 üzenetére
Megjelenés után egy héttel vettem egy hetest, azóta is vígan dolgozik, sem a szoftverrel, sem az egérrel nem volt soha semmi bajom. Mióta egy Saitek fapad alátétet is vettem, azóta sok az érzékenysége, azt még ki kell tapasztalnom- kellene precíziós, de az alap nagy érzékenység is, kvázi egyidőben. Valami elmozdulás mértékével növekvő megoldás, mint a 3Dconnexion spacemouseainak unixos driverében volt, lenne az ideális.
Gondolkodom már egy ideje egy második patkány beszerzésén, munkahelyre, ez tökéletes lenne a plusz gomboknak hála. Ha kiteszik fukarboltba akkor megtapizom, majd döntök.
-
Psych0
őstag
Ez... undorító...
-
Csabro
tag
válasz
planbmokus #31 üzenetére
Köszi az értékes hozzászólást
Legalább a külsőn kívül most
már a belsőt is tudjuk hova rakni. -
planbmokus
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy az elektronikát rendbe tették-e...
Nekem 1 hónapos sem volt a RAT 7, amikor megőrült, s onnantól elkezdett romlani a teljesítménye, kikapcsolgatott, levette a dpi-t, mindent amit nem kellett volna, majd a második napon be is dobta a törölközőt. A hozzá való szoftver silány, babrálni kell, hogy működjön.. Ezt persze nem emlegetik. Szerintem kb 3 ember kéne, normális szoftverfejlesztő, aki rendbe rakná a progiját. Akkor lehet nem csak a dizájn miatt vennék. Ezeknek az áráért egeret is lehet venni, pl: Razer, Roccat, Logitech, CM Storm.... -
Dr. Akula
félisten
Ez is csak madzagos...
-
ViZion
félisten
Nekem is volt sokgombos egerem, meg most is van makró a billentyűzeten, ráadásul több profilba lehet rendezni... Csak billre megjegyzem mi mit csinál, viszont elfelejtem a sok makrót...
-
FireKeeper
nagyúr
szvsz ez nagyon hülyén néz ki...
-
mikej95
aktív tag
Ez nekem nagyon nem tetszik, bár ha ingyen adnák vinném rögtön.
-
banhammer
veterán
Nem Mat Catz, hanem Mad Catz!
-
Elpresidente
tag
csak nekem jutt eszembe róla a Tumbler batmobil?
-
lexandro
tag
ez egy szörny
kis antikolással steampunk szörny
-
Black Dragon
addikt
Nekem ez a forma még mindig nem jön be, lehet akármennyire jo.
-
válasz
TESCO-Zsömle #11 üzenetére
néztem a 9 specifikációt, és a fejemet fogtam. 2011 végén nem AAs formátumú akkumlátorokat használni legalábbis, öngól, de akkor az mi, hogy folyamatos játékkal bír 4 órát?! az oké, hogy adnak hozzá pótakksit, aminek a teljes töltése 3 óra, de ez akkor is a röhejj kategória.
-
havenger
tag
Ja igen, amikor haver először meglátta, megkérdezte, hogy miért van szétszedve
Pedig nem volt...
Alulról egy alu váz tartja, és a felső borítása is elég strapabíró, viszont gumi tapintású. szóval nagyon jó.
-
Srodney
senior tag
jézusmáriaszentjózsef! omg miez? R.A.T.ekegér!!!!!
-
.mf
veterán
"Mat Catz" -- elírás az alcímben
Ezeket nézve mindig elmélázom azon, hogy ez mennyire is lehet kényelmes... de az extra gombokat én is szívesen fogadnám a hüvelykujjnál.
-
havenger
tag
Nekem RAT 5 van otthon. Nagyon jó kis egér, bár a szoftverével kellett kicsit szöszölni. Kényelmes a fogása, valamint ha nem az akkor állít rajta az ember, bár az enyémen csak hosszt lehet, de így is teljesen jó.
Egyetlen furcsaság, hogy az abit P35-ös lapom nem szereti, mivel nem bootol be, ha be van dugva az egérMegáll az abit logónál a bootolás elején... Egy bios frissítés lehet megoldaná, de lassan úgyis cserére érett lesz és az újabb lapokkal nem hinném hogy csinálja majd. Addig is kihúzom amikor bekapcsolom a gépet, és visszadugom amikor bejött a win7
-
Te jó ég, de ocsmány...
-
Csabro
tag
Hát ha én egeret vennék tuti ilyet, csak nem ezt hanem egy régebbi R.A.T 7-et... az teljesen elég sokféleképp lehet álligatni az 5-el ellentétben, viszont nem rádiós, mint a 9-es, de ez már sok...
És biztos az árában is nagyon érződik.
-
Angel1981
veterán
Ez aztán az extravagáns egér!
Egyébként ahogy kinéz, nem lepődnék meg, ha hirtelen csak valami mini transformersszé alakulna! -
A Formája szerintem rohadt jó, hogy fogásra milyen lehet, el se tudom képzelni, de első látásra nekem nagyon kéne
Elsőre a Steelseries Cataclysm is jó volt, csak épp az emelgetős-fpshez szokott kezem nehezen tolerálja a súlyt és a formát, nem arra találták ki, na
Erre nagyon kíváncsi lennék! -
TESCO-Zsömle
titán
+1.
Már évek óta várok egy normális sokgombos vezeték nélküli egérre. Az első komoly esélyes a Logitech G700 volt, de az a minőségen elhasalt... A Razer MMO gombkiosztása meg nem tartozik a normális kategóriába...
Régebben is szemeztem a R.A.T. 9-el, de ha ebből kijön a 9-es, az lesz a nyerőgép... Csak a minőségen el ne hasaljon...
-
lujó55
addikt
50g gyorsulás?
Az olyan, mintha leejtenénk a földre (ütközés)
Biztos sok játékban van ilyen... -
enginev3.0
félisten
Meg nem fognám, há megharap
Nem nagyon gyere be
-
Móci
addikt
Ezt meg is lehet fogni, vagy inkább csak rakjam ki az asztalra szimpla e-penis növelésként?
-
drót nélkülire vevő lennék.
-
atus72
őstag
beteges...
-
JohnnyX
őstag
Transzformersz
-
atike
nagyúr
Félnék hozzányúlni, nehogy leharapja (vagy bedarálja) a kezem...
Tetszene mint mondjuk egy polcdísz, vagy valami támasz, de "egérnek" nekem ez már sok...
Amúgy meg nagyon tetszetős paraméterei vannak, tény.
-
maross
nagyúr
Robots in disguise!!
-
Breaker
tag
A festése nem tetszik.. A sima fekete (RAT9) sztem sokkal jobban nez ki
-
törölt tag
még mindig szoknom kell ezt a formatervet, valamiért kissé ambivalens nekem, de ha idekerülne az asztalomra azért elhasználnám méla undorral
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tenyérbe szabható formával és akár 78 utasítással érkezik a Mad Catz MMO játékokhoz kifejlesztett egere.
- eBay
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest