- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
androidra van böngésző, van szövegszerkesztő (pénzes és ingyenes is). videolejátszás szintén. sőt, torrentet is láttam már, de mivel okostelefonon nem sok értelmét láttam torrentnek, ezért nem próbáltam ki. hdmi és fülhallgató kimenet van rajta, tehát hangot is ad, sokkal jobbat nem hiszem, hogy ki lehet belőle csiholni. szerintem fájlátvitelre meg van androidra ftp szerver.
eddig csak telepítgettél, nem kódoltál rajta semmit. minek erőltetni a parancssoros linuxot, mikor ott az android? ha meg linux és ubuntu, ott se hiszem, hogy túl sok parancssor előjönne.
-
ngabor2
nagyúr
most programokat akarsz futtatni, vagy egy (több) adott feladatot megoldani? mi az a feladat, amit egy ilyen kis gépen nem tudsz megoldani, mert mindenképp kell hozzá a win/linux? ne atomrobbanás-szimulálást, meg nagy táblázatok szerkesztgetését mondd, mert ez nagyon nem arra van tervezve. amire viszont tervezve van, azt tudja.
mint írod, egy nagyságrenddel drágábban lehet venni komolyan x86 alapú gépeket. én itt az egy nagyságrenddel drágább részt emelném ki (ami imho inkább néhányszoros akarna lenni, nem 10x-es). ezeknek a pirinyóknak pont az a lényege, hogy olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest