Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz aram01 #21 üzenetére

Szvsz végy egy tabletet... :)

Viccen kívül, amit alant írtam, azt tudom a témában prezentálni. Ha biztosan működő megoldást keresel, és nem akarsz hosszasan vacakolni vele, akkor én inkább egy Brazos rendszert javasolnék.

Bevallom az Androidos rendszert egyszer próbáltam egy kölcsön Pandaboardon, de ott nem volt flash (ICS Android). Ezzel kapcsolatban valaki tapasztaltabb véleményét kellene kikérni.

• Cifu

félisten

válasz aram01 #17 üzenetére

Engem most nagyon utálnak már az Arm-PC pártiak, mert folyton ezt hangoztatom, de a saját véleményem az, hogy ha nem értesz a linux-hoz (nincs linuxos géped amúgy) és ha nem szeretsz órának, napokat szöszölni parancssorban, akkor inkább egy Brazos / Atom rendszerben gondolkodj (vagy esetleg AMD A4-3400-ban). Egy nagyságrenddel drágább, de (remélhetőleg) kevesebb a szívás, és van Win támogatás, szóval a hálózaton lévő win eszközökkel is egyszerűbb az élet adott esetben.

Hangsúlyoznám, hogy én is ilyesmi célból vágtam bele az Rpi-be, aztán kezdtem nézegetni más Arm-os megoldásokat is, de a vége az lett, hogy olcsónak olcsó, viszont sok kézimunka van vele, és ha nem mozogsz otthonosan a linux területén, akkor vakarhatod a fejedet sokszor.

Ettől függetlenül ha szeretsz mókolni, nem félsz a linuxtól, és van szabadidőd bőven, akkor nyugodtan vágj bele.

@.mf: Ahogy fent írtam. Ezt már tudják a Brazos gépek is, kicsivel többért...

Új hozzászólás Aktív témák