Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
sokat utazom és a vonatokon angliában nincsen wifi vagy ahol van 1 óra cirka 1600 ft, van helyette folyamatos 3G szóval van olyan réteg ahol lenne rá igény
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
waverider
senior tag
sikítsatok ha lesz 3G modemes, köszi
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
nuke7
veterán
válasz macilaci78 #3 üzenetére
nincs normális kamera - mint mondjuk az ipad 3 -nál - és ugye a szoftver...
https://youtube.com/user/nuke7
-
dezs520
senior tag
De most látom,hogy kint van rá a JB,na talán azzal...akkor mindent visszaszívok
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
dezs520
senior tag
Gratulálok hozzá,vagy a szépen muzsikál alatt mit értessz?
Mert hogy este fel megy töltőre,2 napig hozzá sincs nyulva,a töltő ugyan úgy rajta,majd bekapcsolásnál nem kapcsol be mert az aksi lemerült...
De ha véletlen bekapcsol akkor meg várni kell vele 5-10 percet míg ő nagysága lecsekkolja a playt frissítések után.
Ha ezen túl van,akkor csak úgy lehet vele NETEZNI,hogy az előzményekből törölünk mindent(Opera mini,gyári böngésző).
És ezt 1-2 hetente meg kell csinálni,mert belassul.
Itt már rég nem a gördülékenységen van a hangsúly,bár azon lenne.
Mielőtt megvettük,pár helyen megkérdeztem,hogy melyiket ajánlják,Ipad 1,vagy Concorde 9.7 IPS.
Ezt ajánlották,mert hogy a felbontás....már nagyon bánom!
Szánalmas egy kütyü
(úgy hogy nem kockáztatok meg még egyszer ilyet,leszarom ki mit mond,ha tablet,csak Ipad)[ Szerkesztve ]
-
PPatrik
aktív tag
Hát én nem szídom a nagy felbontást, de ezzel az aránnyal nem tudom mennyi progi fogja támogatni.
-
geza12345
tag
Köszönöm az információkat!
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
-
Reggie0
félisten
Hat legutoljara ezt olvastam. EU-ban a 150 euro alatti termekek behozatala elvileg vammentes ezt nalunk 41000Ft-ban hataroztak meg. Ezt alatamasztotta, hogy a FedEx atvallalja a vamugyintezest, es valoban 0%-ot ad meg 150 euro alatti kuldemenyekre, akarmelyik eu-s orszagot adom meg. Az AFA-val nem tudom, hogy mi a helyzet, szinten FedEx-es rendszer alapjan azt tudom mondani, hogy felszamoljak, igaz en mindig az ertekhatarhoz kozel rendelek. Kinabol erkezo aruval erdekesebb lehet a dolog, mivel arra van valami dompingvam, csak nem tudom, hogy maganszemelyre vonatkozik-e. En altalaban USAbol rendelek egy nemetorszagi haverom cimere, igy meguszom 19% AFA-val es oda a szallitas is olcsobb.
A vam.gov.hu-n elvileg meg kene lennie ezeknek az informacioknak, de en sehogy sem talaltam meg.
Egy haverom rendelt egy draga elektroniakai cikket, ugy 1500 dollar ertekben, az minden nelkul atcsuszott viszont amit rendelt 150 ezer forintos laptopot az mar nem. Teljesen valtozo.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Vannak gyöngyszem kommentek, ezt nagyon szeretem itt
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
ArGab
őstag
Nem nem.
EU-n kívülről mindössze 22 Euro az értékhatár.Efelett már kell vámot és (vámmal növel értékre) áfát is fizetni.Akkor ezt nem tudtam pontosan, amit tjb007 írt.
Az más kérdés, hogy elég sok minden átcsúszik, ami ennél drágább. De pont mostanában voltak cikkek róla, hogy rendkívül megemelkedett a külföldről érkező küldemények száma, így szigorítás várható az ellenőrzésekben.[ Szerkesztve ]
-
noisia
aktív tag
A Rockchip Rk3066 egy elég jó soc.
1,6 ghz-ig skálázható Cortex A9 dual core + Mali400 MP4 GPU!
Tegra2-t oda vissza üti.(#21) Reggie0: A 41k-s határ az tuti biztos? Azért nem rendeltem eddig, mert paráztam a vámot, de ha ez így van, az nagyon zsír lenne! 30ba kerül a frissített U30GT és már ma megrendelném !
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
bteebi
veterán
válasz sing1ep1ayer #4 üzenetére
Lehet benne valami . Azt azért nem hinném, hogy a kijelző minősége ugyanolyan jó lesz, mint az almáé. Vagy ha az is ugyanolyan lesz, és nem csak a felbontás, akkor hűha . A HDMI-ért nagy kár. Remélem microSD csatlakozó azért lesz rajta. Ez a "Rockchip" micsoda? Még az életben nem hallottam róla. Gondolom az is ARM alapú procit gyárt.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
geza12345
tag
Sziasztok!
Még sosem rendeltem külföldről, de ha innen rendelnék a Panda Willről egy Iphon kopit ,akkor a kiirt árra még rámenne valami?Vám ,vagy egyéb költsék?aki
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
-
banhammer
veterán
A 3G-s modemet kár, hogy kihagyták belőle.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ArGab
őstag
-
őstag
Ezek a kinaiak mindig kitalálnak valamit
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
tvse1995
senior tag
Imádom a kínaiakat!
-
dfsz34
őstag
Egy Apple-szerű felhasználó amúgy sem venné meg ezt, mindegy mit tud, mert túl olcsó.
ettől függetlenül a kínai kütyük lassan komoly konkurrenciát jelentenek
nekem egy concorde-m van és eddig szépen muzsikál
-
pakriksz
őstag
ez a felbontás nem csak az applenél, itt is értelmetlen (mer az apple fanboyok mindig azt mondják hogy csak azért nem tetszik mert apple).
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
hibavissza
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Ahogy mondod.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Graphics
Jómunkásember
Kínában vannak érdekességek
Cube U20GT kistestvér.Vagy pl a low-cost véglet
És nem beszélve az új iPhone 5-ről sem, de Android kiadásban
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
atti_2010
nagyúr
Hu-hu almásékat megüti a guta.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Gusztáv
addikt
Sejthető volt, hogy előbb-utóbb eljutnak máshoz is a nagyfelbontású panelek. A kérdés az, hogy mikor lesz app szinten support, mivel még a 1024x768 felbontásnál is vannak gondok bőven.
Laci
-
fojuzer
aktív tag
Nos igen hasznos kellemes lenne,ha hazánkban hivatalos formában kapni lehetne, hja s nem csillagászati HuFt-ért!
föolvaso
-
geezer
aktív tag
Hihetetlen!
Valami stiklinek muszáj lennie benne, mert különben túl szép, hogy igaz legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!