- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Tenyleg gyorsabb lett vele, de a konyvtarakat a nyitolaprol hogyan lehet eltuntetni?
-
Samott
addikt
Szivas van, de nem a tabla hibaja: Simpsons tapped out tegnap azt mondta hogy nincs eleg hely a frissiteshez, torolgettem egy kicsit de csak nem akar felmenni. Most mar ott tartok hogy tenyleg rohadt sok szabad hely van (tobb min 1GB) de igy is arra hivatkozik hogy nincs eleg szabad hely. Honnet veheti ezt? Volt mar ilyen, a factory reset se segitett, csak az andorid ujrahuzasa. Nem jatszanam el feleslegesen ujra.
-
Samott
addikt
zoltan6: geekbuyingrol adapterrel erkezett az amcsi tolto, de teljesen jol mukodik. Amugy ha kinabol rendelgetsz erdemes venni parat: SKU: 3529
gghrtz: jol tetted, en is azzal kezdtem, nem eleg hogy bubis volt de meg a kontrasztot is elcseszte.
Van mar 3Gs is: Cube Talk9 U39GT - mas procit kapott ha jol latom
-
Samott
addikt
Kiveszed az automatikus idofrissitest, atallitod az idozonat es ujra engedelyezed a frissitest.
Mar be is laktam:
Alul a gombokat hogy lehet rendezni? Jol gondolom, hogy ez a Nova launcher beallitasa? A fenti ertesitesi savhoz se ragaszkodnek, jo volt az nekem a jobbalso sarokban... at lehet ezt valahogy allitani?
Lassabban kapcsol be mint az elozo tabletem (tovabb kell nyomni a bekapcsologombot), emiatt volt tegnap ejjel nehany izzaszto pillanatom.
A kepernyo se IPS, de a felbontas karpotol az enyhe fakulasert. Van a csaladban egy masik RK3188-as tabla, de ez sokkal gyorsabbnak erzodik, latszik hogy a CUBE-nal a szofverrel is torodnek rendesen.
-
Samott
addikt
Geekbuying, 8/31 rendeltem, 9/03 postaztak, 9/07 hagyta el kinat, 9/11 erkezett magyarorszagra es ma megkaptam. ;-) Hihetetlen jol be volt csomagolva, de csontra le volt merulve, most toltom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest