- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Igen, meglepő, hogy sokkal pörgősebb vele, ami külön tetszik, hogy alapból százalékos akku kijelzést használ ami számomra nagyon pozitív, ráadásul rendesen mutatja a merülés állapotát. A gyári böngészővel ez a rom tényleg hasít. Eddig teljesen pozitív benyomások értek. Amit észreveszek, hogy gyorsabban merül, sztem az 1.06os rom lassúsága kapcsolatban lehet azzal hogy az a rom kevésbe meríti az akkut. De jobb ez így inkább merüljön hamarabb de pörögjön. Mivel a wifi az egyik legnagyobb energia zabáló gyanítom, hogy a wifi rovására növelték az akkuidőt. Na de mind1 is ez a rom kíméletlenebb az akkuval de legalább pörög.
Kérdésedre válaszolva, a főképernyőről az a nagy bumszli mappát még én sem tudtam eltüntetni, ötletes lenne csak valahogy engem is zavar. Ha rájövök írok majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged