Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Bevezetés:
Sziasztok 3 napja kaptam kézhez a postától ezt a Cube tabit.
Egyébként megszűnt a vám kánaán, mivel ÁFA-t kellett fizetnem, így van mindennel együtt 55eFtba.
Telefonom: ThL W8 azaz 4*1,2Ghz + 1GB RAM.Lényeg:
Ezt csak azért érdekes, mivel a tabiba elvileg erősebb a proci is és a RAM is dupla annyi.
Mégis egy laggolós lassú retek az egész, a telómhoz képest. Még gyári rom-mal szenvedek, de most szántam el magam, hogy az előző hozzászólásokban tárgyalt 1.06-ost felteszem. Nagyon remélem, hogy csak a stockrom ilyen gyász, mert ha ez így marad, hogy egy sima lap görgetés megfogja a tabit akkor az elég gáz.
Remélem nem a nagy kijelző fogja a hardvert, mert a telómba csak félHD van de olyan fürge mint állat.
Ha tudom akkor nem is választok ilyen nagy felbontású kijelzőt.Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest