Új hozzászólás Aktív témák

• Karlitosz

tag

Elég gyenge a fórum, vagy ilyen kevés ember birtokol ilyen tabit?
    2 hét tesztelés után elmondhatom, hogy nem valami nagy szám az 1.06os rom sem.

Akku:
    Egyrészt valahogy hülyén kezeli az akkut vagy olyan mintha nem tudná lekérdezni mennyi van még benne.
    Értem ezalatt, hogy sokáig mutat pl 100%ot aztán kb 1 perc leforgása alatt leesik mondjuk 92%ra aztán megint sokáig ott marad, aztán megint hirtelen esik majd 10%ot. Kicsit fura....

Sebesség:
    Egyébként még most sem vagyok kibékülve a sebességgel, a gyengébb hardwerű telóm sokkal gyorsabb, ugyanúgy 4.2.2 androiddal.

Wifi:
    Olyan érzésem van mintha szar lenne hozzá a driver. Mintha mindig amikor nethez kell nyúlni újra kell neki csatlakozni, ezt úgy értem, hogy pl van egy link rányomok és pillanat alatt jön a böngésző, de utánna hosszú másodpercekig csak teker teker látom a fehér body-t és nem történik semmi, majd valahogy magához tér és lassan elkezdi betölteni az oldalt. Jelzem, hogy Chrome-t használok, mert a gyári böngésző még lassabb.
    Remélem ez csak valami szoftveres gebasz, nem ilyen silány a wifi-je.

Konklúzió:
    Remélem valamilyen csapat dolgozgat valami penge ROM-on mert nincs valami nagy kínálat és ami van is elég gyenge. Vagy esetleg tudtok ajánlani valami pöpecet?

Új hozzászólás Aktív témák