- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- 3DMark Vantage eredmények
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Azt ki lehet deríteni, hogy ezekben milyen SOC van?
-
addikt
Nagyanyámnak volt olyan fotelje, aminek ilyen volt a lába.
Ha nem dobta volna ki, most vennék neki egy ilyen tv-t, csak az összhatás miatt.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
sirály69
őstag
Nem látom, hogy milyen új modellek érkeznek......
Szerver Hosting Debrecenben
-
EVL2
aktív tag
Nekem az orvosi rendelőkben lévő régi NDK-s ruhafogasok jutnak róla eszembe.
Amúgy egyetértek vele ,hogy nem az állvány a lényeg. -
Lacok
őstag
Teljesen rendben van ez a tv és ahogy már többen is megjegyezték előttem a képminőség a lényeg.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
kromatika
veterán
Szerintem a kép minősége sokkal fontosabb.
-
tonerz
aktív tag
Lehet hogy nem szép a talp, de szerintem még mindig praktikusabb mint a mostanában divatos "kecskelábak" a két szélen.
-
-
Nekem eddig a szánkótalp jött be. Olyanom is van LG.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Fred23
nagyúr
Nem is olyan csúnya!
-
troviko
senior tag
Igazából a TV okés, a talpa gáz, de az nagyon.
https://www.oldtech.hu/
-
Akit zavar a talp, lője a falra,mármint a tv-t.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
scdlsc
senior tag
Teljesen rendben van ennek a TV-nek a kinézete. Tökéletesen semleges. Egy igényesen berendezett nappaliban szépen meghúzza magát. Nem mindenki akarja, hogy a TV legyen a legnagyobb látványosság az otthonában.
-
den89
tag
Nagyon ronda ez a talp. Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy képesek ilyet kiadni a kezükből a dizájnerek... Samsungnak is azok a csillagtalpú tévéi... Valami förtelmesek. Ezt a szöveget meg hagyjuk, hogy akinek nem tetszik a talpa, rakja fel a falra. Sokaknak olyan a szoba vagy a szekrény elrendezése, hogy nem tudja a felra tenni, vagy egyszerűen nem akarja. Inkább maradnának a normál kinézetű talpaknál, szerintem sok embert elijesztenek az ilyen kinézettel...
-
Departed
őstag
-
johnywalker
őstag
Igen, így azért elég stabilnak tűnik nagyobb képátmérő esetén is.Ha nem padlóra kerül, akkor üveg/tv-asztalra is felrakható.Ellentétben azokkal a készülékkel, amelyeknek a kisebb méretű talpai a készülék szélén vannak.Azokhoz egy 120 cm széles asztal is alig elég.Ha a fali elhelyezés nem megoldható, ezt is érdemes figyelembe venni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jó a képe, nem lesz idő a talpán szörnyülködni. ilyen alapterületű alátámasztással, dönthető+emelhető is lehetne akár, mint feature.
szerk: Perszehogyazért,mertemelhető..:[link] és erről miért nem szól a cikk?
[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
nekem tetszik az X talp. könnyű portalanítani és atomstabil.
jobb mint a lap talposok... azok nemcsak karcolódnak, hanem full dzsuva lesz alattuk a rés. -
ORCA58
addikt
Lehet ódivatú vagyok, de én a képernyőt szoktam tv nézés közben nézni, és nem a talpát.
-
ktamask
tag
Inkább adnának hozzá gyárilag fali konzolt.
Ótvar ez a talp.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5