Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
-
tailor74
addikt
Nem a termék létezésével van baj, hanem hogy piszkosul célközönséget tévesztettek, vagy a cikk címe rossz.
Egy nyaralási élményben simán el tudom képzelni, hogy valaki fotózgat ezzel a kütyüvel tenger alatti képeket, mindezt golf szerkóban a hajó korlátjának dőlve.
Horgászoknak ez egy pofon a sz*rnak:
- minimális a tiszta, átlátszó folyók tavak száma, ált. barnás, vagy zöldes árnyalatúak a vizek (szerte egész európában) ~ képminőség viszlát...
- jellemzően hínáros, víz alatti növényekkel, akadókkal, bedőlt fákkal tarkított vizekben ez a madzagos megoldás halálra van ítélve.
- a haletetési funkciót meg végképp nem látom benne megoldottnak, bár az lehet csak az én problémám.
-nagyon sok vízen tilos! etető hajó használata, esetenként még a halradar is tiltott.Ez csak néhány probléma, amiért horgászati szempontból nem a legpraktikusabb készülék. Használható arra is persze, csak eltévesztették a célközönséget, mint mondtam is.
Azt meg halkan jegyzem meg, hogy használna ilyet a fene, szeretem magam felfedezni tapasztalatok, és akár sikertelen kísérletezések árán is a horgászhelyeket, nekem ez hozzá tartozik az élményhez.

-
tepenzed
őstag
nem tudom mennyire vagy benne a horgász témában, de semelyik országban sem nevezik ezt horgászatnak (a radart, irányítós etetőanyag behordó hajót itthon is sokan használják, azt mondhatjuk high tech horgászatnak... Egyébként itthon eléggé az élen vagyunk a felszerelések tekintetében és persze most nem a HALÁSZATRA gondolok
-
fgordon
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Igazából az ide írók nagy többsége azon dühöng, hogy minek csinálták ezt a terméket. Lehet jól esett volna nektek, ha titeket kér fel a cég, mint szakértőket, hogy van-e ilyenre igény. Ők a cég, tudják, hogy mit csinálnak, és biztos sok embernek örömet okoznak ezzel a termékkel.

Én csak azért írtam ide, hogy lássátok, hogy van más nézőpont is
, mint hogy kijön valamilyen termék a világ másik végén, és nem pont egy átlagos magyar horgásznak optimális. Hogy képzelik ezt, hogy nem veszik figyelembe a magyar horgászokat!!! 
-
t72killer
titán
Jó, de kinek csinálták
? Kb tisztavizű tóban van csak értelme, ergo ha vki az Alpokba megy horgászni, akkor egy ilyennel levadászhatja a halakat. Tengerben egy sima árapály-áramlás elviszi, folyókról nem is beszélve. Ezenkívül tippre éjszaka sem lát, azaz tényleg kb annyi a haszna, mint az r=1 munkaerő számára F1-es versenyferrarit venni: életében 1x ki tudja használni, ha épp németországban egy forgalommentes+jó minőségű sztrádaszakaszon jár.Sok jóindulattal mondanám hogy rétegtermék, kicsit kevesebb jóindulattal: felesleges kacat.
-
forandor
tag
Betámadja a csalit egy 20kg-os ponty aztán lesheted a drónodat.

-
SLacus
csendes tag
1:51 környékén felsikítottam. Ez a gyerek még életében nem fogott botot (horgászbotot biztos nem) a kezében. Egyébként a marketing tipikus példája, hogy kell egy teljesen felesleges dolgot eladni.
Elég sokat horgászunk a barátokkal, és nem is tartjuk magunkat olyan maradinak, de szerintem ez már túlzás. Engem otthon kifejezetten klinikai esetnek tartanak a borsodi rokonok már azért is, hogy miután kifogtuk a halat, gyors fotózás/méricskélés/fertőtlenítés után engedjük vissza a vízbe ("há megörültél fiam??").
Egyébként értem én a koncepciót.Át jött!
Ezzel a kütyüvel nem kell horgászbottal, pontybölcsővel, egyéb szirszarral stb. vesződni. Csak lemerülsz, ez az okosság odacsalja a halat, és már mehet is a 4K-s szelfi a Face-re!! Ez a "sporthorgászok szelfibotja"! 
-
MZperX75
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
"Más lenne a helyzet, ha hasznot termelő munkaeszközként lenne bemutatva, ami idővel kitermeli az árát, de ez csak egy technikai hobbihoz egy kütyü."
Horgászból,több van......csak a profit,pedig aki fél búvárkodni egy jó kis víz alatti drón jó ötlet.(megint a hülyeséget próbálják eladni,olyan igényeket kreálni,hogy aki eddig nem horgászott,most ezért fog,és lesz aki megveszi.
Visszatérve specifikus munkákhoz,víz alatti felderítéshez,(horrorhoz)meg van a maga kiképzett ,szakképzett búvárcsoport,biztos hogy van hasonló nem játékra,szórakozásra való kütyüjük 10x ennyiért,amit használni is lehet.
-
fgordon
senior tag
Szerintem hasznos, jó ötlet ez a termék. Relevánsan csak az tudna nyilatkozni, aki arra jár horgászni, ahol a videó készült, olyasmi hajóval. Ilyen pedig itt nem sok lehet.
Remélem aki itt elégedetlenkedik, hogy a a Dunában vagy magyar tavakon nem hatékony ez az eszköz, az a F1-es témában is leírja, hogy az F1-es autók nem lennének jók a magyar kátyús utakon, stb...
Peace.
Attól, hogy valamit még nem nekünk csináltak, vagy nem ebbe az országba adott feltételekhez optimalizáltak, attól még nem rossz.
Emlékezzetek a drónokra, okostelefonra...
-
Sanchez638
addikt
Apám még a házi kukorica meg kenyér kombival szokta leelőzni és megverni a nagy 300k "hobby" lógatókat... Nem értem abba már tényleg mi az élvezet...
-
macilaci78
nagyúr
A szex után a tragédiával legkönnyebb mindent eladni.

Drága ez a kütyü. Eleinte a helikopteres drónok is drágák voltak, aztán jöttek a megfizethető gagyik, majd a használhatóak is. Ha ebből lesz 5k-ért kínai óccó, legalább a fun-faktor miatt megveszik páran és aki lát majd benne fantáziát, használati értéket, az majd beruház egy komolyabbra.
Más lenne a helyzet, ha hasznot termelő munkaeszközként lenne bemutatva, ami idővel kitermeli az árát, de ez csak egy technikai hobbihoz egy kütyü.
-
twollah1976
őstag
Na majd ezt is meghackelik es kilukasztja a csonak oldalfalat, vagy elraboljak vagy mit tudom en.
-
MZperX75
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Csak a horror

-
Tian66
senior tag
-
7Heads Drago
veterán
Megnéztem a videót, és felmerült egy kérdés bennem. A drónhoz jár a hajó is?
😂😂😂
Amúgy meg tök felesleges cucc. -
Medocsabi
addikt
válasz
waterman_
üzenetére
Nálunk konkrétan maga a horgászat is másodlagos

Lemegyünk apummal meg a 2 tesómmal,van hogy napokra Kiskörére.Ilyenkor a lényeg hogy együtt vagyunk,meg jó sok pálinka elfogyjon
mellette bográcsozás,és az sem baj ha fogunk valamit(a felszerelés sem extra,sima teleszkópos botok,házilag öntött ólom,és etető tartó->uncsitesóm lakatos,ő "fgyártja").Ha ilyen cuccost vinnék,az öregem azonnal vágná a vízbe,vagy inkább a kisbaltával rendezné el! 
(#18) Tian66 :kiskoromban anyum hogy "örült" amikor a körömlakkját használtuk az olvasztott szívószálhoz!
-
Tian66
senior tag
Én horgászom. Pergető, kereső horgászatot űzök. Megfigyelem, kitanulom a ragadozó halak szokásait, hogy be tudjam csapni, meg tudjam fogni. Mások pedig radarral, etetőhajóval, űrtechnikával felszerelkezve horgásznak
telepített caprodromokban. Tenném hozzá ez nem baj, csak kicsit eltávolodtunk a természetességtől.
Nem azt mondom, hogy térjünk vissza a libatoll úszóhoz meg a hajlított gombostűhöz, de azért vicces amikor egy horgásznál több elem meg akku van mint horog!
Az öreg Matula besírna ha ezt látná.
-
rudi
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Mindeközben a forintba millió nagyságrendű halradart, a halkaját behordó hajót, a méregdrága szénszálas állványt, viharálló halászsátrat, bele a full extárs halász tábori ágyat nagyon jól le lehet adni. Nyilván nem a magyar átlaghalásznak, de eléggé nagyon-nagyon széles eme kedvtelés űzőinek a skálája világszerte

-
t72killer
titán
válasz
waterman_
üzenetére
Tengeren meg sokszor kishajóból horgásznak a népek, a kapitány odébbmozgatja a hajót, a drón leszakad, viszlát... Ugyanez áramlásban - ami lehet dunai intenzitású is, keresni meg esélytelen.
#14: +1
nekemis ilyen horgászismerőseim vannak, 100%, hogy egyikük se akarna okoskütyüt. -
waterman_
aktív tag
Párszor kimentem ismerőssel horgászni, ő konkrétan azért horgászott, hogy kicsit kikapcsolhassa az agyát. A telefont általában kikapcsolva a kesztyűtartóban hagyta, hogy még véletlenül se csörrenjen meg.
Lehet más horgászok is utálnák az "okos" dolgokat a bot mellett, szóval ennek a cuccnak nem látom értelmét. Tengerben mondjuk jó lehet. -
.LnB
titán
Ebből gémer változat van e? Kéne...

-
Majd amikor elviszi a cápa

-
AGE-T
őstag
Biztosan a Magyar vásárlóerőt és viszonylatokat vették figyelembe fejlesztésnél...
-
t72killer
titán
+1, ezt a műszert nagyon rossz helyre címezték - mondom ezt úgy, h nem horgászok, csak búvárkodom.
Egyrészt: ha nagyon tiszta vízben horgászol, akkor szabad szemmel is fel tudod mérni a szitut, 20centi látótávú hínárosban SÖTÉTBEN meg ahogy elhangzott, nem mégy sokra a 4k-val. Másrészt, a halat ugye nem fog(hat)ja meg, az uis már nem sporthorgász kategória.
Ahol értelme lenne, az a búvár fotózás-videózás segítése, arra viszont a 30m-es merülési mélység és a kb gopro szintű kamera édeskevés. Egy gopro-t bármelyik hobbibúvár levihet magával különösebb macera nélkül, ami értelmes segítség lenne, a tízkilós kamera+fény/vaku rendszerek autonóm mozgatása víz alatt. Ja, és persze az iparági standard 100m-ig.
#9: majd lesz 100$-os kínai verziója azoknak, akiket érdekel. Annyiért lehet vennék is egyet játéknak

-
hemaka
nagyúr
beteg

-
tailor74
addikt
Remek újítás, és a horgászás élményének alig felèt veszi el.

Szánom aki ilyet vásárol horgász létére. -
lemusz
addikt
Aha, persze. Egy jó koszos, szagos, hínáros magyar tóban nem tudom mit látnál vele, de arra is mérget veszek, hogy úgy akadna be valahova hogy sírva merülnél alá megkeresni és kiműteni onnan, mire pedig vissza értél a partra nem csak a tabletet, de még a gatyádat is ellopták a brazilok.
-
tepenzed
őstag
most komolyan ilyenre van igény? Az nem normális horgász aki a hobbiját ily módon űzi, aki meg halat akar, jobban jár ha megveszi a "tescoban"

-
Yutani
nagyúr
A tiszta vizű Dunában sokat segítene a 4k kamera, még ha a sodrással meg is birkózna a készülék.

-
gyiku
nagyúr
a halaszlevet is megfozi? vagy ahhoz upgrade kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mint hogy kijön valamilyen termék a világ másik végén, és nem pont egy átlagos magyar horgásznak optimális. Hogy képzelik ezt, hogy nem veszik figyelembe a magyar horgászokat!!! 
? Kb tisztavizű tóban van csak értelme, ergo ha vki az Alpokba megy horgászni, akkor egy ilyennel levadászhatja a halakat. Tengerben egy sima árapály-áramlás elviszi, folyókról nem is beszélve. Ezenkívül tippre éjszaka sem lát, azaz tényleg kb annyi a haszna, mint az r=1 munkaerő számára F1-es versenyferrarit venni: életében 1x ki tudja használni, ha épp németországban egy forgalommentes+jó minőségű sztrádaszakaszon jár.