Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem nem a népszerűségét mutatják, hanem a termékei sikerességét. Nekem is van 1-2 Apple termékem és valószinűleg lesz is még, de a cégvezetést, a filozófiáját, a nagytestvér szerű "majd én megmondom, hogy mi a jó" hozzáállását utálom.
Ez egy népszerűtlen cég, akinek a termékei sikeresek még úgy is, hogy a vásárlók sem elégedettek teljesen azokkal a termékekben. Sokan egy kalap alá veszik az apple termékek vásárlóit, pedig nem egyformák. Vannak akiknek bizonyos Apple termékek tetszenek és vannak azok akiknek azért tetszik egy termék, mert az Apple készíti, vagyis a csak jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cities Skylines II
- Google Pixel topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Jövedelem
- PR-Telecom
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest