- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz parandroid #78 üzenetére
Szerintem te sem vagy fiatal (én sem) de én is meglepődtem ezen. Én elkönyveltem marketingnek. Meg kell lovagolni hogy mit és hogyan lehet eladni. Az már más kérdés hogy egy komoly erős gamer gépet bármire is lehet használni.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
nexplo
őstag
válasz parandroid #72 üzenetére
A hiány a bányazár miatt tűnt el szerencsére. Amúgy teljesen egyet értek veled. A rosszul optimalizált játékok esetében azért egy tisztességes FPS értékhez még mindig jól jön egy felsőbb kártya. Ez persze pénztárca függő mindenkinél aki erre vágyik. A közelgő recesszió biztos nem fog jót tenni a drága kártyák piacának.
-
nexplo
őstag
Mostanában én csak ámulok hogy mi megy a piacon. Nem biztos hogy a mostani árhoz képest a 30% vagy több piacképes lesz. Persze függ a teljesítmény növekedéstől is ugye. Most a világon minden "recesszióban" volt van lesz. Ez kihatással lesz a termelésre is. Mint ahogy a "bányaláz" is azzal volt. Persze ezek csak fikciók részemről.
-
nexplo
őstag
Nem egyszerű a dolog. Nem tudom hogy taktikázik az NV. Lehet hogy jó áron robbant és a régi készletre akciót hirdet. Ez a verzió nekünk vevőknek még jó is lehet. Ha az új széria a mostani árában rajtol , már az is leveri a régi árát talán
-
nexplo
őstag
válasz Dragon3000 #66 üzenetére
Akkor első körben kapunk egy szívrohamot és utána várhatjuk az elérhető kártyákat is majd
-
nexplo
őstag
válasz Dragon3000 #60 üzenetére
Nem raktározás volt itt hanem lassabb termelés és utána annak a kevésnek az elosztása volt még finom szólva is aggályos. Amennyiben a piac tartósan nem veszi fel a kártyákat akkor előbb utóbb árat kell csökkenteni. Ez ilyen egyszerű lesz
-
nexplo
őstag
A magyar forintocskánk direkt gyengítése a kormányunk részéről nagyon veszélyes taktika volt, ami rövid távon hozhat előnyöket vagy hasznot de hosszú távon benne van a pofára esés veszélye. Az utóbbi bejött sajnos. Lehet bármire fogni az időjárástól kezdve Soros Gyuribácsi-ig de ez hazárdjáték volt. Most hogy jött egy cunai európai válság formájában ki is borult a bili. 19-re húztunk lapot évekig. Hát most csak pislogunk hogy mi történik. És ezt nem politikai beállítottságból írtam. Gyűlölöm a politikát de sajnos kihat ránk a rossz döntések sorozata...
-
nexplo
őstag
válasz parandroid #37 üzenetére
Ebben az a vicces amikor egy magyar termék is olcsóbb kinn. Nem akarom elvinni a témát ebbe az irányba de a bányászat esetén is tömegével rendelték külföldről az emberek a kártyát, mert olcsóbb volt. Nem az zavar hogy máshol olcsóbb valami, az zavar hogy ott még jobban is keresnek sokkal. A kettő pedig végképp furcsa tükör nekünk, itthon élőknek. Volt az a szuper szöveg hogy "el lehet menni akinek nem tetszik" és sajnos valóban ilyen világ lett. Vándorol mindenki aki akar vagy tud vagy kénytelen vagy élelmes. A munka mindenhol munka, de hónap legvégén ami a zsebben marad, az nagyon nagy aduász külföldön. Mert ott marad ha valaki élelmes. Tízen éve bejelentették (már nem tudom ki v melyik korány) hogy a cigaretta árát (nem dohányzom hozzáteszem) az uniós szintre emelik. Legyintettem, nem érdekelt hisz nem voltam érdekelt. Én ez már valóság lett kb minden árral együtt. A fizetésünk viszont sajnos a béka feneke alatt maradt.. ez a baj
-
nexplo
őstag
válasz parandroid #35 üzenetére
Erre mondjak hogy hanyatlo nyugat. Imadom a propagandat amivel az embereket butitjak kozben nyugaton jobban elnek es pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest