Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nem a flashre nem épít, hanem a player (a shockwave player is) egyre inkább púp a hátán. Arról van szó, hogy lassan lehet nélkülük is elég összetett, és hardverközeli RIA alkalmazásokat gyártani. Ettől függetlenül a "gyártás" az maradna a CS5 és társai feladata, az pedig eléggé pénzes dolog, viszont meg tudnának szabadulni egy ingyenesen fejlesztett kolonctól, ami eddig a flash és shockwave tartalmak megjelenítéséhez kellettek. Most ezekre egyre kevésbé lenne szükség, és ahogy láthatóan tudnak gyártani iphone natív exportot, úgy tudnának gyártani html5-alapút is canvas, webgl, svg ... eszközkészlettel.
-
VeAr
csendes tag
"Nem lehet, hogy az Apple akarja megírni ezt a bizonyos generátort? Vagy az azért túl nagy falat lenne neki?"
Nekem inkább az a gyanúm (hirtelen ötletem) támadt, hogy inkább azt akarják hogy más platformok emulálják az övékét, vagy legalábbis így lehetne megoldani a hordozhatóságot. Obj-c fordító van GCC csomagban is, elvileg nem lehetetlen az API-jukat reprodukálni. Persze az egész gépet nem lehet, az már koppintás, amit eddig is üldöztek. De szerintem csak hallaniuk kellene ilyen ötletről, és máris kitalálnának valamit, hogy megakadályozzák. Hasonlatként az MS se nagyon szerette eleinte a Mono-t, aztán most kezd megbékülni vele, talán ez ilyen úton halad majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile 2
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest