- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
válasz
vehement69 #118 üzenetére
Elég sok lapkiadó vállalatot építettünk ki, és nagyon kevés már a Mac, ez 15 évvel ezelőtt igaz volt, de ma a kutyának sem kell ilyen áron Mac. Gyakorlatilag egy Mac Mini árából egy komoly vasat lehet csinálni, és a lapkiadóknál senkit nem érdekel hogy mennyire kicsi vagy praktikus a méret. Magyarországon a lapkiadók baromi kevés Macat használnak.
Én egy tévénél dolgozom, mint írtam régebben is munkára egy mac sincs befogva. Ennyi. De ha megnézed, hogy a nagy tv-nél mennyi van RTL, TV2, akkor rájössz, hogy az arány konvergál a 0-hoz.
Mocskolódás? Na azt nem én szoktam, szerintem ha tudod kire gondoltam...(#112) vehement69 :
Na elő ne add, hogy az apple szent, mert a szövegből ez jött le, nem az, és az a modell a világ kevés országában működik. Itt az ilyen kereskedelemnek nincs nagy műltja, és nem is lesz, ehhez szemléletváltás kellene, és nem ilyen vicces Apple hardver árak.
A másik, hogy hatás vadász a fenét, ha ez hangzott el, akkor miért ne ezt írják ki, hatásvadász, és flamekeltő, az apple tulajok részére, mert valljuk be őszontén, a Flash mindenen működik, működne, amíg az Apple termékei csak apple-n működik jól, minden máson szenvedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged