Hirdetés
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
válasz
vehement69 #118 üzenetére
Elég sok lapkiadó vállalatot építettünk ki, és nagyon kevés már a Mac, ez 15 évvel ezelőtt igaz volt, de ma a kutyának sem kell ilyen áron Mac. Gyakorlatilag egy Mac Mini árából egy komoly vasat lehet csinálni, és a lapkiadóknál senkit nem érdekel hogy mennyire kicsi vagy praktikus a méret. Magyarországon a lapkiadók baromi kevés Macat használnak.
Én egy tévénél dolgozom, mint írtam régebben is munkára egy mac sincs befogva. Ennyi. De ha megnézed, hogy a nagy tv-nél mennyi van RTL, TV2, akkor rájössz, hogy az arány konvergál a 0-hoz.
Mocskolódás? Na azt nem én szoktam, szerintem ha tudod kire gondoltam...(#112) vehement69 :
Na elő ne add, hogy az apple szent, mert a szövegből ez jött le, nem az, és az a modell a világ kevés országában működik. Itt az ilyen kereskedelemnek nincs nagy műltja, és nem is lesz, ehhez szemléletváltás kellene, és nem ilyen vicces Apple hardver árak.
A másik, hogy hatás vadász a fenét, ha ez hangzott el, akkor miért ne ezt írják ki, hatásvadász, és flamekeltő, az apple tulajok részére, mert valljuk be őszontén, a Flash mindenen működik, működne, amíg az Apple termékei csak apple-n működik jól, minden máson szenvedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest