Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Ideje lesz beszereznem egy ilyen IGP-s terméket, csak emiatt a füst effekt miatt. Enélkül élvezhetetlen a játék.
-
-
MCBASSTION
aktív tag
válasz
SajtosKuszob #24 üzenetére
itt nem ezen van a lenyeg, a fust tenyleg feher, viszont ha a nap a masik oldalarol sut, akkor arnyekot vet a fust onmagara, tehat szurke(bb) lesz. Persze itt nyilvan tuloznak egy kicsit, de egyebkent nem latszodna kulonosebben.
-
MCBASSTION
aktív tag
az egy dolog, hogy a azon az igp-n az az effekt gyors, de a jatek tobbi resze nem fog szaggatni? Azert megiscsak egy igp-rol van szo... Nemhinnem, hogy 1080p-n akadas nelkul vinne a jatekot.
-
slayer006
addikt
válasz
SajtosKuszob #24 üzenetére
Bekapcsolva úgy néz ki, mint egy gőzmozdony füstje.
-
Zso2
őstag
Mi a kakit hőzöngtök egy effekten,amit csak + intel dolgozott, dolgozzon ki Nv meg Amd is ilyeneket és akkor lesz a ti vga-on is. Eztért miért kell szapulni az intelt,ez az effekt olyan reklám,vevőcsalogató,mint amikor valamelyik vga gyártó felsorolja a különböző hülyeségeket a dobozán.
-
Sondi1986
addikt
-
mickemoto
őstag
Atya ég, most mi lesz!
-
Chaser
legenda
Nem, csak gamernek
akkor jogos, én ezekbe szerencsére nem merültem bele ennyire. Bár, még mindig lehet mondani, hogy 6xx felbontáson talán mehettek fullon, attól még fullosak
Ez a gép meg semmilyen felbontáson semmilyen hw-rel nem tud maxi módban működni. Végül is tökmind1, csak egy
hülyejáték egy újabbhülyeeffekttelszerk:gép_game
-
ripla
addikt
"Irányítást elcseszték. Van egy tapadáspontja az autónak amin ha túllépsz, hirtelen és a fizika törvényeinek ellentmondó erővel csúszik meg az autó fara, de pont ilyen agresszíven reagál az ellenkormányzásra is. Nem is értem a CM-et. Dirt2 irányítását annyira de annyira eltalálták h a játékosok csak dicsérni tudták. De azóta...
(Logitech Formula Force-al tesztelve)
Szerk:
Azóta rájöttem h minden kanyart gyorsabban lehet bevenni ha driftelünk. WTF? Irreális kanyarsebességet és tapadást lehet elérni vele. Az agyam eldobom. Ki a faszom tervezi ezeket a játékokat? Hogy adhatnak ki évről évre igénytelenebb munkát a kezük közül? Mintha olyan emberek tervezték volna meg akik nemhogy versenyautóban, de utcai autóban sem ültek volna soha. Hihetetlen..."
next...
-
zoltanz
nagyúr
Azért ezt ne hasonlítsuk össze sztem a fizikás Api -kal, azokban több perspektíva volt (talán van is).
-
Chaser
legenda
Nem az igp-re célzott, hanem bármilyen hw-re. Ahogy én értelmeztem, a fentebb említett ok miatt semmilyen hw nem alkalmas arra, hogy maxon vigye ezt a játékot. Az igp azért mert kicsi a kraft, egyéb vga meg azért, mert nem tudja a spéci effektet megoldani. De ha tévednék majd kijavít a szerző.
-
Móci
addikt
Már megint melyiknek gurult el a gyógyszere?
-
ViZion
félisten
Szerintem lebecsülöd a fejlesztőket! A multiplatform azt fogja jelenteni, ha driftelni akarsz, akkor vedd meg tabletre, ha szürkefüstöst, akkor ultrabook, ha meg blur és giga AA, akkor Titan... Persze lesznek DLC-k és ha mindent unlockolni szeretnél, akkor kell hozzá majd egy Viccbox is
Ez a jövő, törődj bele és VÁSÁROLJ. -
Low Noise
senior tag
Ezek az intel Igp-k nem is valòk játèkra 1024 minimumba nem ez az effekt fog hiányozni.
-
bacsis
Közösségépítő
-
zoltanz
nagyúr
Ki fogja megvenni ezt egy játékban lévő effektért (de közepes részletességű grafikán SD-ben)?
Gondolom már sokan olcsón szabadulni is akarnak a Titan SLI-ktől stb.-től. -
Chaser
legenda
Sztem csak arra célzott, hogy van egy effekt ami csak bizonyos intel igp-n lesz elérhető. Viszont ez az igp édeskevés ahhoz, hogy maxon tudj játszani. De hiába van egy csúcs pc-d, abban meg nem lesz a csoda effektet tudó intel igp. Ezért az első game, amit lehetetlen maxon tolni, ha nem akkor sorry
-
bacsis
Közösségépítő
GRID 2 az első olyan játék a történelemben, amelynél konkrétan lehetetlen olyan hardverkonfigurációt találni, ami képes maximális grafikán tökéletesen futtatni a programot.
Ez így tudomásom szerint nem igaz... A Doom3 megjelenésekor maximális részletességhez 512MB Vram volt szükséges, hogy be tudja tölteni a játék az összes textúrát, persze egy 256MB-os Radeon 9800XT-vel is ment csuma grafikán, csak éppenséggel voltak berángások, mikor kifogyott a játék a Vramból -
SajtosKuszob
tag
-
Freiherr
őstag
válasz
szcsaba1994 #17 üzenetére
Ennek fuss neki mégegyszer,mert kevered gizikét a gőzekével.
-
Cassi
őstag
Izé, mit nem lehet ezen érteni? A funkció nem működik megfelelően (nem készültek el vele, nincs idő a befejezéséhez, nincs teljeskörűen kitesztelve stb.), viszont az Intel kipengetett egy kis zsét, és a Haswell-alapú top ultrabookok véletlenül pont ezzel lesznek demózva a szalonokban. Mindenki jól jár (ahol mindenki = Intel és a szoftverfejlesztő).
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SajtosKuszob #19 üzenetére
Fail
-
haxiboy
veterán
válasz
SajtosKuszob #19 üzenetére
attól szürke mert árnyékolja önmagát.
-
SajtosKuszob
tag
Jobb is, hogy nem lehet bekapcsolni, a gumi füst amúgy is fehér (mint kikapcsolva), nem pedig szürke.
-
KAMELOT
titán
válasz
huskydog17 #7 üzenetére
Magyarul csináltak egy nagy semmit!
IGP-t senki nem használ főleg nem ilyen GPU igényes játékoknál.
-
szcsaba1994
tag
AMD: Never Settle
Intel: Elérhetetlen effektek.Melyik is a vásárlócsalogatóbb?
-
satz18
őstag
Ez kb olyan, mint amikor annó reklámoztak valami hülye effectet a borderland 2 ben, ami csak NV gtx 680-nál működik. Asszem a phisX-el volt kapcsolatos. Nem tom végül meglépték e a dolgot, a megjelenés előtt egy fél évvel láttam csak róla videót.
-
peter9228
aktív tag
Szerintem kikapcsolva jobban néz ki
Amúgy Amerikában nem jelent még meg?
-
atti_2010
nagyúr
Legközelebb jön a Crysis Intel támogatással tabletre fullosan, netopon már hiányoznak a vízfolyások, óceánok,stb laptopon épületek kigyomlálva , ultrabook már nincs dzsungel, PC nincs fegyver csak a katonák szaladgálnak valamint az online verzió Intel konzolokra amiben ellenség sincs, jó játékot.
-
moonguru
őstag
Végre egy kifogás hogy miért nem veszek játékot! (nem alkalmas rá a gépem)
Ui:
Amúgy is csak BTC-ért veszek játékot...
Kivéve a Pinball FX II asztalokat Windows 8-ra (nem, nem veszek Xboxot)
-
ViZion
félisten
B@sszus, ez nem konzol. Had döntse el az user, hogy több fps vagy több effekt. Utálom, ha nem én dönthetek... Mondjuk a Grid sztem nem az a játék, amit sokan fognak IGP-vel játszani, de akkor is, húzzák a f...fékcsíkot.
-
brian1987
tag
Idióták.
Csak gratulálni tudok.
-
atti_2010
nagyúr
Játéktámogatás Intel módra, no comment.
-
huskydog17
addikt
válasz
->Raizen<- #6 üzenetére
Te tudod mi a legszebb az egészben?
Az Intel és a CM beleöltek valószínűleg nem kevés pénzt, munkaidőt és erőforrást ennek az effektnek a kidolgozására, beépítésére és optimalizálásra és kizárólag egy olyan termékcsaládon lesz csak aktiválható, amely még meg sem jelent, sőt ha majd megjelenik (ki tudja a játék megjelenése után mennyi idő után), a termékcsalád csak egy kis részén lehet majd aktiválni.
Ha ez valóban így van és így lesz, akkor az Intelnek és CM-nek csak gratulálni tudok a minden idők legértelmetlenebb szoftveres korlátozásáért.
Ezt nevezem én igazán nonszensznek! -
->Raizen<-
veterán
válasz
huskydog17 #4 üzenetére
Furcsa ösztönzési mód. Hogy az emberek vegyeknek haswell alapú ultrabookokat.
-
Normi™
őstag
Olyan őrülten nem ér nagy kár,maga a dolog tetszene,de közel sem akkora durranás,hogy bármitől megfosztva érezzem magam
-
huskydog17
addikt
Ennek a lépésnek az Intel és a Codemasters részéről tényleg teljesen érthetetlen. Az még viszonylag logikus lenne, ha csak Intel IGP-ken futna, de hogy az Intel minden asztali termékben letiltja ezt a funkciót, ebben keressen valaki logikát.
A hírt egyébként ezzel a hírrel egészíteném ki. Ebből itt a lényeg:
"Mit Grid 2 halten zwei weitere Effekte Einzug, welche sich laut heutigem Kenntnisstand aber nur auf einer Intel "Iris Pro 5200" mit Embedded-RAM aktiviert werden können. Diese Grafikeinheit ist für kommende Haswell-Notebooks respektive Ultrabooks angekündigt und in keinem Desktop-Prozessor enthalten. Die Optionen "Intel Order Independent Transparenz" und "Intel Rauchschatten" lassen sich im Grid-2-Grafikmenü zwar einsehen, aber nicht aktivieren – auch nicht per Konfigurationsdatei."Tehát még konfigurációs fájl módosítással sem lehet bekapcsolni és a németek szerint Haswell alapú notebook és Ultrabookok esetén lehet bekapcsolni majd.
Abszolút nem értem, hogy mire jó ez a lépés, ezzel szerintem túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a játékosok 99%-ánál lehetetlen lesz bekapcsolni. Nem hinném, hogy jót tesz egy friss AAA címnek egy ilyen negatív reklám, ezért sem értem többek között a két cég e döntését.
Ezek után azt hiszem újra kell értelmezni a mestersége szoftveres korlátozás fogalmát, sőt ezek után az NV PhysX-nél egy "rossz szavunk sem lehet", mert az legalább a legtöbb NV VGA esetén működik.#1: Nem, teljesen jól érted. Se AMD, se NV GPU-k és IGP-k esetében sem lehet majd bekapcsolni.
-
így az alkotást
aélesben is -
nV vagy AMd hardveren sem fog működni ezek szerint?
Vagy valami felett elsiklottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hamarosan megjelenő játékba értelmetlen korlátozások kerülnek?
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest