Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Reggie0 #2 üzenetére

Azért van pár érdekes összefüggés:

- A BTC/ETH árakkal általában felfelé gyorsan-azonnal mennek az árak, crash esetén, mint Dec 15, vissza annyira azért nem ugranak, vagy csak nagyon lassan .
    - Stadia Cloud gaming nyomulás (AMD érdek)
    - Konzolok ( ha jól tudom még AMD érdek)
    - GeForce Now ( Nvidia érdek)
    - Erősödnek az IGP-k, így lehet, hogy az addig nagy eladások elúsztak, főleg az office és iskola brand gépekre ( valamivel kompenzálni kell?)
    - TSMC állítása szerint is halmoztak fel készletet a partnerek.

Nekem is jobb, ha egy cég vesz tőlem 200-ért mint ha 200 cég vesz 1 pénzért , gondolom ez a nagyoknál sincs másképpen.

Nagyon nehéz beindítani egy új platformot manapság, de határozottan könnyebb ha a 80-90k kártya ami amúgy visz rendesen mindent FHD-ban 60FPS-el, inkább 270-300k :).

Gondolom, ha az átlag gamer azt mondaná, hogy 4k és 120Hz alatt nem érdekli semmi, akkor hirtelen megoldódna a válság, mert azért el kellene adni azokat a forró téglákat. (sans kriptó biznisz persze).

Nem tudom, nekem már egyre inkább az a hihetetlen, hogy nincs "akármilyen is" manipuláció. ;]

Megj, nem értek hozzá és annyira nem is érdekel már. 22-ben majd meglátjuk mi lesz, lehet, hogy olcsóbb hobbi. :D

Új hozzászólás Aktív témák