- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom te hogy vagy vele,de én akkor sem vagyok hanyatt esve attól,hogy 2év fejlesztése után kaptam egy olyan játékot aminek szebb az első 4évvel ezelőtti része.Mert valljuk meg a Crysis nem csak fps játék hanem egy bámészkodó is..Ahogy te összefoglaltad...
-Szép-e a játék grafikája?
A 4éves elődje szebb volt...-Jól van-e optimalizálva?
Naná hisz gyengébb a grafika,az alapművet ha ide butítom az is így fut...-Jó-e a játékélmény?
Hát ez igen relatív,de az első rész dzsungeles harcait nem hozza,akinek bejön a CoD 8. bőrlehúzása annak ez is be fog...-Túl drága?
Hát azért valljuk meg olcsóbb is lehetne...-Megfelelő-e a terméktámogatás?
Azért az EA-ról sok minden mást is el lehet mondani.Az egész viszolygásnak az az oka,hogy hatalmas hájp ment,DX11-röl,rombolható környezetről stb stb stb.. és hát ebböl nem nagyon lett semmi.Igaza van a "népnek" amikor fanyalog hiszen úgy érzi ismét egy bőrt húztak le valamiröl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest