- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teclast Tablet Topic
- Változatos hardverbokréta
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát nem tudom te hogy vagy vele,de én akkor sem vagyok hanyatt esve attól,hogy 2év fejlesztése után kaptam egy olyan játékot aminek szebb az első 4évvel ezelőtti része.Mert valljuk meg a Crysis nem csak fps játék hanem egy bámészkodó is..Ahogy te összefoglaltad...
-Szép-e a játék grafikája?
A 4éves elődje szebb volt...-Jól van-e optimalizálva?
Naná hisz gyengébb a grafika,az alapművet ha ide butítom az is így fut...-Jó-e a játékélmény?
Hát ez igen relatív,de az első rész dzsungeles harcait nem hozza,akinek bejön a CoD 8. bőrlehúzása annak ez is be fog...-Túl drága?
Hát azért valljuk meg olcsóbb is lehetne...-Megfelelő-e a terméktámogatás?
Azért az EA-ról sok minden mást is el lehet mondani.Az egész viszolygásnak az az oka,hogy hatalmas hájp ment,DX11-röl,rombolható környezetről stb stb stb.. és hát ebböl nem nagyon lett semmi.Igaza van a "népnek" amikor fanyalog hiszen úgy érzi ismét egy bőrt húztak le valamiröl...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest